To najszybsza droga aby znienawidzić anala, trzeba się właśnie rozluźnićJak chłopak próbuje coś tam robić, to każda próba wywołuje automatyczny odruch obronny.
Czy tak ma każdy na początku i jakoś to z czasem przechodzi?
Dziewczyny dobrze radzą, najpierw sama, poznaj siebie i swoje reakcje. Ja też tak zaczynałam jak Ty i się zraziłam, aż później ktoś pokazał mi dobre podejście. Rozluźnienie właśnie jest kluczem aby nie bolało. I polecam dobre nawilżenie, wiele ułatwiaJak chłopak próbuje coś tam robić, to każda próba wywołuje automatyczny odruch obronny.
Sama z palcem nie mam problemu. Ale jak chłopak podczas oralu próbuje tam się zbliżyć, od razu się zaciskam i uciekam.Na początek palcem, a później może wibratorem
Nawet rimming odpada? A to takie przyjemneSama z palcem nie mam problemu. Ale jak chłopak podczas oralu próbuje tam się zbliżyć, od razu się zaciskam i uciekam.
Każda próba dotknięcia (nie mojego), wywołuje spięcie i ucieczkę.Nawet rimming odpada? A to takie przyjemne![]()
Dokładnie. Unieruchomić i przytrzymać, to nie ucieknie, a w końcu będzie musiała się też rozluźnić.Nie odczuwasz tego jako łaskotanie? Jedna z moich byłych partnerek tak miała. Musiała chwilę przywyknąć![]()
No nie wiem, wszystkiego robionego na siłę nie polecam.próbował, aż w końcu zrobił gwałtem
A to przepraszam wszyscy teraz muszą lubić seks analny? Czy seks analny należy do dobrego tonu w aktualnej księdze ĄĘ Seksu?Jak chłopak próbuje coś tam robić, to każda próba wywołuje automatyczny odruch obronny.
Ależ ty jesteś postępowa, no kurfa czapki z głów.Dokładnie. Unieruchomić i przytrzymać, to nie ucieknie, a w końcu będzie musiała się też rozluźnić.
Miałam tak samo, facet próbował, aż w końcu zrobił gwałtemTyle, że on bardzo doświadczony raczej jest. Nie wiem czy młodziak byłby zdolny.
Bardzo frywolna analiza, stereotypowa i obrażająca. Możesz se wręczyć order z kartofla@D'Arc
1. Autorka posta nic nie pisała że się zmusza i nie chce spróbować.
2 Miłość to znajdowanie kompromisów i dawanie drugiej osobie przyjemności.
3. Twoje podejście kojarzy mi się z madkami polkami siedzącymi na zasiłku i korzystającymi z MOPS którym wszystko się należy i nic nie muszą.
Nie, zdecydowanie nie. Nic na siłę. To naprawdę będzie niekomfortowe dla osoby, która nie ma doświadczenia z analem.Dokładnie. Unieruchomić i przytrzymać, to nie ucieknie, a w końcu będzie musiała się też rozluźnić.
Miałam tak samo, facet próbował, aż w końcu zrobił gwałtemTyle, że on bardzo doświadczony raczej jest. Nie wiem czy młodziak byłby zdolny.
W którymś punktcie się pomyliłem?Bardzo frywolna analiza, stereotypowa i obrażająca. Możesz se wręczyć order z kartofla![]()
Pozwól, że odpowiem piosenką przy sobocieW którymś punktcie się pomyliłem?