Dokładnie tak!To kamień z sercaBo przecież jak można nie lubieć wylizać dupki
![]()
A to już dla mnie za dużo jednak.zapewne nie każdemu by odpowiadało to co teraz napisze, ale lizanie tyłka w trakcie jak dziewczyna sika, to dopiero świetne uczucie![]()

Dokładnie tak!To kamień z sercaBo przecież jak można nie lubieć wylizać dupki
![]()
A to już dla mnie za dużo jednak.zapewne nie każdemu by odpowiadało to co teraz napisze, ale lizanie tyłka w trakcie jak dziewczyna sika, to dopiero świetne uczucie![]()
Domyślam się, że jednak jest to ogromne spaczenie z mojej stronyDokładnie tak!
A to już dla mnie za dużo jednak.
Jeżeli ona może się w tym czasie skupic na sikaniu to OK. Ale moim zdaniem nie jest to łatwezapewne nie każdemu by odpowiadało to co teraz napisze, ale lizanie tyłka w trakcie jak dziewczyna sika, to dopiero świetne uczucie![]()
Uwielbiamy oboje....
Ja również próbowałem i po pierwszym razie bylem pozytywnie zaskoczony .Uczucie mega .Do Tej pory myślałem że jestem hetero,ale teraz mam bardzo duże ciągotki w stronę bia czy próbowałaś sama sprawic sobie tą przyjemnośc, poprzez masturbacje analna?
O kurde marze o tymzapewne nie każdemu by odpowiadało to co teraz napisze, ale lizanie tyłka w trakcie jak dziewczyna sika, to dopiero świetne uczucie![]()
Ja zawsze miałem na odwrót, to były przekonane, ale nigdy nie odpuściłem. Uwielbiam riminngZ moich obserwacji wynika, ze najtrudniej większości się przełamać i lizać anus po raz pierwszy. W zasadzie każdy z partnerów, któremu zaproponowałam by popieścił mnie w ten sposób, później sam z siebie to robił.
Wcale nie jest za dużo. Ja bym tak bardzo chciała, aż żałuje ze taka kombinacja nie przyszła mi do głowy wcześniejDomyślam się, że jednak jest to ogromne spaczenie z mojej strony
Każdy chyba próbował ale nie każdy lubi ... ja akurat takMam bzika ma punkcie kobiecych tyłków i sexu analnego... chciałbym znaleźć partnerkę co też to po prostu uwielbiam. A co więcej może mi się odwdzięczyć tym samym... tylko kobieta!
Też tak mieliscie/macie?
Nie wiem czy wielu, ale mnie ogromnie podnieca lizanie tyłka jest, w szczególności gdy kobieta jest wypiera w pozycji na pieska. Dużym atutem, gdy ma na sobie top i skarpetki, jest w tedy urocza, i nieziemsko perwersyjnaCzy wielu mężczyzn na SF ma podobne potrzeby?
Też to bardzo lubię. Możemy o tym pogadać na priv.Nie wiem czy wielu, ale mnie ogromnie podnieca lizanie tyłka jest, w szczególności gdy kobieta jest wypiera w pozycji na pieska. Dużym atutem, gdy ma na sobie top i skarpetki, jest w tedy urocza, i nieziemsko perwersyjna
Ja równieżTak, i staram się je spełniać.
Racja zapomnialem ,temperatura tez odpowiednia musi bycNie tylko strumień wody ale i temperaturę nie więcej jak 39 stopni. Najlepiej 37-38
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Sędziszów, Wodzisław, fisting, anal | Ogłoszenia | 0 | |
|
|
Anal | Porady seksualne | 7 | |
| G | Anal z finałem w środku | Seks | 37 | |
| G | Anal | Seks | 2 | |
| P | Jak namówić dziewczynę na anal? | Seks | 45 |