• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Anal

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Jeśli zabawy analne to tylko po rimmingu i dobrej rozgrzewce. Wcześniej lepszy klasyczek z koreczkiem albo koralikami w środku, to jeszcze bardziej rozluźni drugi plac zabaw. 😃 Koraliki dobrze jest powoli wyciągać kiedy partnerka dochodzi - efekt wow gwarantowany, a przejście do analej części jest jeszcze lepsze.

Kobieta

Cassie

Cichy Podglądacz
Domyślam się, że jednak jest to ogromne spaczenie z mojej strony
Wcale nie jest za dużo. Ja bym tak bardzo chciała, aż żałuje ze taka kombinacja nie przyszła mi do głowy wcześniej 🤭 sikać na faceta i jednocześnie mieć lizana druga dziurke to marzenie po prostu. Zdarzyło mi się kiedyś, ze chłopak nawet minetki mi nie robił, zajmował się tylko pupa, ale za to jak 🤭 ale to tez w ramach zabawy w dominację było. Ja lubię anal, bo jest perwersyjny, branie i zalewanie w dupe bardziej psychicznie działa, niż fizycznie. Za długo nie wytrzymuje właśnie z fizycznego powodu.

Mężczyzna

Xmaniak

Cichy Podglądacz

Cześć do tej pory myślałem że jest ze mną coś nie tak bo kręci mnie takie zabawy w obie strony. Lubię jak kobieta wsadza mi paluszek do tyłka i pięści coraz mocniej i mocniej..... Zawsze robię sobie lewatywę aż leci czysta woda, używam końcówki do prysznica nic się nie dzieje, oczywiście letnią wodą i małe ciśnienie. Nie miałem jeszcze żadnych zabawek w sobie, ale może kiedyś się przekonam. Co do partnerki to mógł bym lizać jej perskie oko godzinami. Nie wiem czemu strasznie mnie to podnieca. W życiu codziennym ciężko jest znaleźć partnerkę co lubi tego typu zabawy. Ale trzeba próbować. Miłego analnego wieczoru.