Nie ma jak zalać Cisna dupkęJa też bardzo lubię to uczucie, ale mam ciasną pupcie i zależało to od kutasa do którego miałam dostęp czy tam wejdzie.![]()
99% w środku,szkoda sobie przerywać. Jak pani jest na górze najczęściej jedziemy drugi razPytanie do Panów.Czy podczas analu spuszczacie się na partnerkę czy w środku w dupie????Pytanie do Pań -Czy lubicie jak sperma wypływa wam z dupki i cieknie po łudach
Tak to jest niektóre panie mają wielkie opory. Ale jak już się zgodzą i partner się co robic i sprawi że tak napisze Pani dostanie analnego orgazmu to często staje się to ich bardzo lubiana forma penetracjiMoja pani ma bardzo ciasną dupcię i na anal się nie zgadza. Raz kiedyś pozwoliła mi włożyć samą główkę (podobało jej się to ale była wtedy w mocnej ekstazie), jak tylko włożyłem to byłem już tym faktem tak napalony, że od razu doszedłem. Jej się też bardzo podobał strzał w dupci.
Analny creampieBardzo przyjemny rodzaj creampie, lubię.
Tak widok dla nas facetów niesamowityBardzo przyjemny rodzaj creampie, lubię.
Z dupydomordozaurPozycja szósta, z dupy w usta
Taki mały prostacki żarcik![]()
Znaczy analne czy doustne?oo uwielbiam takie creampie![]()
![]()
Fakt, miłe, znaczy jak można skończyć w środku bez wychodzenia na ostatnią chwilę (odczuć kobiety nie znam)analne![]()
Az ochota mnie naszla na Ciebieanalne![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Sędziszów, Wodzisław, fisting, anal | Ogłoszenia | 0 | |
|
|
Anal | Porady seksualne | 7 | |
| G | Anal z finałem w środku | Seks | 37 | |
| G | Anal | Seks | 2 | |
| P | Jak namówić dziewczynę na anal? | Seks | 46 |