• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Anal-wytrysk

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Jak z żoną uprawiamy seks analny to zawsze tam kończę,czasami kończę w jej ustach,lubię jak robimy anal od przodu to kocham,jak moja żona bawi się łechtaczka,bardziej się podniecam.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Moja pani ma bardzo ciasną dupcię i na anal się nie zgadza. Raz kiedyś pozwoliła mi włożyć samą główkę (podobało jej się to ale była wtedy w mocnej ekstazie), jak tylko włożyłem to byłem już tym faktem tak napalony, że od razu doszedłem. Jej się też bardzo podobał strzał w dupci.

Rafcio30

Seks Praktykant
Moja pani ma bardzo ciasną dupcię i na anal się nie zgadza. Raz kiedyś pozwoliła mi włożyć samą główkę (podobało jej się to ale była wtedy w mocnej ekstazie), jak tylko włożyłem to byłem już tym faktem tak napalony, że od razu doszedłem. Jej się też bardzo podobał strzał w dupci.
Tak to jest niektóre panie mają wielkie opory. Ale jak już się zgodzą i partner się co robic i sprawi że tak napisze Pani dostanie analnego orgazmu to często staje się to ich bardzo lubiana forma penetracji

Mężczyzna

MadZed79

Cichy Podglądacz
Pierwsza dziewczyna, która sama zaproponowała anal, choć niby nigdy nie miała wcześniej takich doświadczeń, przed finałem zapytała, czy kończę, a jak powiedziałem, żę już zaraz finał, to obróciła się i strzał do buzi. Inne różnie, często w środku finał, a czasem na zewnątrz, albo i do ust. Bywało różnie. Finał w środku jest o tyle dobry, że jak nie jest zwieracz porozciągany to może kobieta pójść się pozbyć łądunku tak, bye nie nabrudzić, jak mi jedna powiedziała