Witam, czy próbował ktoś afrodyzjaków w kropelkach dla kobiet? Takich, które działają doraźnie? Myślę bardzo poważnie o zakupie bo czasem chciałbym nieco podkręcić moją partnerkę
Hiszpańska mucha nie zrobi sama wszystkiego bo wiadomo,ze liczy się ogólna ochota na seks i atmosfera jednak jeśli zapewnisz trochę klimatu to środek ten potrafi być naprawdę fajnym ożywieniem życia erotycznego. Polecam sex elixir bo działa.
My zamówiliśmy sobie niedawno właśnie ten środek o którym tutaj pisze rozzz, nawet nie sądziłem, że takie byle kropeleczki mogą tak działać. Moja żona nabrała ochoty na seks jak nie miała nigdy. Sama buteleczka nie jest duża ale nie trzeba tego duzo bo do napoju daje się kilka kropel. Jak się skończy to pewnie zamówię kolejne ( o ile oczywiśćie działanie będzie takie samo jak podczas tych pierwszych użyć).
Jak sobie wpiszesz w google sex elixir to Ci wyskoczy masa sklepów, w tym równiez allegro, aczkolwiek ja zamawiałem na stronie firmowej bo chciałem mieć pewność, ze zamawiam oryginał a nie podróbkę, a zapłaciłem może z 10 zł więcej.
My zdecydowaliśmy się zamówić po przeczytaniu opinii na temat tego środka bo dość ostroznie podchodzimy do róznych tego typu wynalazków ( w przeciwieństwie do innych gadżetów, które testujemy bardzo często - może dlatego po 15 latach małzeństwa nasz seks nadal jest podniecający).No ale środek mial tyle dobrych opinii że w koncu postanowiliśmy go wypróbowac. NO i jest dopuszczony przez polski rejstr farmaceutyczny. No i jestesmy zadowoleni, ze wypróbowaliśmy. Faktycznie jak Ci się zupełnie nie chce seksu to nie zadziała ale jak jest atmosfera to potrafi podnieśc seks na zupełnie inny poziom.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.