Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
No pewnie, to prawda, afrodyzjaki mogą być tylko dodatkiem, ale na pewno nie zastąpią uczucia ani nie spowodują, że ktoś się zakocha. Nie chodziło mi o takie czary-mary, tylko raczej o ich działanie, które miałoby podnieść libido.
A najlepszym afrodyzjakiem jest czekolada Jak wiadomo jedzenie czekolady powoduje uwalnianie się hormonów szczęścia a człowiek szczęśliwy ma większą ochotę na seks
Wszystko zależy od tego, jak stosuje się afrodyzjaki. Jakoś trudno wyobrazić mi sobie sytuację, w której zwykłe podjadanie czekolady wpływa na libido. Co innego, gdy mamy do czynienia z płynną czekoladą. Można wtedy nieco poszaleć...
Oj tak Płynna czekolada, którą można rozsmarować na ciele partnera.
W sklepach dostępnych jest aktualnie wiele specyfików, które służą do urozmaicenia gry wstępnej. Oprócz czekolady, można wybrać produkty (farbki, żele, kremy, olejki, pisaki do ciała) o smaku np. truskawkowym, cytrusowym czy malinowym.
Ciekawostką są też świece do masażu, często o afrodyzjakalnych zapachach. Podpala się taką święcę, która uwalnia zmysłowe zapachy, a po zgaszeniu można roztopiony wosk wylać na dłonie lub ciało partnera (całkowicie bezpiecznie - specjalna formuła sprawia, że specjalny wosk ma dużo niższą temperaturę niż w tradycyjnych świecach) i rozsmarowywać zupełnie jak olejek do masażu.
Ja osobiście myśle że afrodyzjaki to jednak dobry pomysł dla nie których. Osoba która ich używa nastawia sie całkowicie inaczej, ma w sobie więcej pewności i odwagi. A nastawienie psychiczne to już na prawde dużo. Skoro afrodyzjaki sie sprzedają to znaczy że muszą jakoś pozytywnie działać w ten czy inny sposób
Cześć. Widziałem,że w sklepach zielarskich , sex shopach i na allegro jest sporo afrodyzjaków. Wiele z nich reklamuje się nawet w telewizji. Zastanawiam się jak jest z działaniem tego typu specyfików. Czy ktoś z Was przyjmował i może napisać czy widzieliście jakieś działanie u siebie? Zastanawiam się poważnie nad spróbowaniem czegoś bo atmosfera w naszym związku w ostatnim czasie jest krótko mówiąc kiepska.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.