No i co z tego?I teraz obraziłaś tutaj wielu forumowiczów.
![]()

No i co z tego?I teraz obraziłaś tutaj wielu forumowiczów.
![]()
Ja rozumiem mieć fetysz, ale co innego np. lubić stopy a co innego nakłaniać żonę by się puszczała bo on chce na to popatrzeć.Ja rozumiem, że każdy ma jakiś fetysz.
A nic tak sobie tylko gdybam.No i co z tego?
W prawdziwym życiu też jest osłem. Nie wiem na jakim świecie żyjesz, ale w każdym kraju w Europie, w którym ja byłem powiedzenie komuś, że żona mu się puszcza jest mocno obraźliwe, w większości przypadków skończy się to daniem w mordę.teraz jest osłem w internetach.
I tu pełna zgoda. Jeśli wszystko sobie wyjaśnisz przed małżeństwem i obojgu to odpowiada, to hulaj dusza piekła, nie ma. Na filmie masz jednak sytuację gdzie zboczeniec narzeka na normalną kobietę.Wszystko jest dla ludzi o ile jest bezpieczne i nie uderza w największe wartości takie jak rodzina.
Tak się składa, że żyje w szerokim świecie i bywam w dużych miastach Europy. Mam tez wielu znajomych, ktorzy mieszkają tam na stałe i bywają w różnych miejscach i układach. Jeśli żona się puszcza za plecami to zdrada. Jeśli zona mu się puszczą bo oboje tak uzgodnili to zabawa. W mordę w Europie można dostać tylko w Polsce.W prawdziwym życiu też jest osłem. Nie wiem na jakim świecie żyjesz, ale w każdym kraju w Europie, w którym ja byłem powiedzenie komuś, że żona mu się puszcza jest mocno obraźliwe, w większości przypadków skończy się to daniem w mordę.
I tu pełna zgoda. Jeśli wszystko sobie wyjaśnisz przed małżeństwem i obojgu to odpowiada, to hulaj dusza piekła, nie ma. Na filmie masz jednak sytuację gdzie zboczeniec narzeka na normalną kobietę.
I to nie jest normalne...
Więc chyba to bardziej kwestia towarzystwa w którym się obracasz, a nie kwestia miejsca.Tak się składa, że żyje w szerokim świecie i bywam w dużych miastach Europy. Mam tez wielu znajomych, ktorzy mieszkają tam na stałe i bywają w różnych miejscach i układach. Jeśli żona się puszcza za plecami to zdrada. Jeśli zona mu się puszczą bo oboje tak uzgodnili to zabawa. W mordę w Europie można dostać tylko w Polsce.
No raczej nie, mówi że żona jest nudna bo nie chce spełniać jego fantazji.. chciałby aby się puszczała a kiedy streamerka zapytała go czy rozmawiał o tym z nią odpowiedział, że żona powiedziała, że "jest pojebany" kiedy jej o tym wspomniał.Nie uwaznie słuchaliscie, on przeciez rozmawial o tym z zona ze ma takie fantazje
seks zbiorowy nie jest żadną dewiacją, podobnie jak cuckold czy bycie hotwife..... Człowiek podobnie jak zwierzęta nie jest monogamiczny i zamykanie się na seks z 1 partnerem czy partnerką jest po prostu bez sensu.....Ja rozumiem mieć fetysz, ale co innego np. lubić stopy a co innego nakłaniać żonę by się puszczała bo on chce na to popatrzeć.
To nawet nie jest zezwierzęcenie, bo zwierzęta tak nie robią.
Przecież mógł sobie znaleźć kobietę, którą kręcą takie akcje i niech się puszczają na zmianę, ale nie, musi taki jeden czy drugi założyć rodzinę z normalną kobietą, sam udawać normalnego by po czasie zaczęły wychodzić z niego jego dewiacje.... współczuję jego żonie i dzieciom.
Kogoś kręcą odgłosy bzykania domowników?
Może ktoś chętny na cuckold ?
Co to ma wspólnego z tematem?Wymiana majteczek naszych żon opolsie/dolnośląskie dyskrecja
Ktoś chceWymiana majteczek naszych żon opolsie/dolnośląskie dyskrecja
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| P | Zainteresowany cuckoldem | Ogłoszenia | 0 | |
|
|
Pomysł na założenie organizacji zrzeszającej osoby zainteresowane cuckoldem i wszelkimi jego wszelkimi odmianami. | Seks | 15 |