No i co z tego?I teraz obraziłaś tutaj wielu forumowiczów.
![]()
No i co z tego?I teraz obraziłaś tutaj wielu forumowiczów.
![]()
Ja rozumiem mieć fetysz, ale co innego np. lubić stopy a co innego nakłaniać żonę by się puszczała bo on chce na to popatrzeć.Ja rozumiem, że każdy ma jakiś fetysz.
A nic tak sobie tylko gdybam.No i co z tego?
W prawdziwym życiu też jest osłem. Nie wiem na jakim świecie żyjesz, ale w każdym kraju w Europie, w którym ja byłem powiedzenie komuś, że żona mu się puszcza jest mocno obraźliwe, w większości przypadków skończy się to daniem w mordę.teraz jest osłem w internetach.
I tu pełna zgoda. Jeśli wszystko sobie wyjaśnisz przed małżeństwem i obojgu to odpowiada, to hulaj dusza piekła, nie ma. Na filmie masz jednak sytuację gdzie zboczeniec narzeka na normalną kobietę.Wszystko jest dla ludzi o ile jest bezpieczne i nie uderza w największe wartości takie jak rodzina.
Tak się składa, że żyje w szerokim świecie i bywam w dużych miastach Europy. Mam tez wielu znajomych, ktorzy mieszkają tam na stałe i bywają w różnych miejscach i układach. Jeśli żona się puszcza za plecami to zdrada. Jeśli zona mu się puszczą bo oboje tak uzgodnili to zabawa. W mordę w Europie można dostać tylko w Polsce.W prawdziwym życiu też jest osłem. Nie wiem na jakim świecie żyjesz, ale w każdym kraju w Europie, w którym ja byłem powiedzenie komuś, że żona mu się puszcza jest mocno obraźliwe, w większości przypadków skończy się to daniem w mordę.
I tu pełna zgoda. Jeśli wszystko sobie wyjaśnisz przed małżeństwem i obojgu to odpowiada, to hulaj dusza piekła, nie ma. Na filmie masz jednak sytuację gdzie zboczeniec narzeka na normalną kobietę.
I to nie jest normalne...
Więc chyba to bardziej kwestia towarzystwa w którym się obracasz, a nie kwestia miejsca.Tak się składa, że żyje w szerokim świecie i bywam w dużych miastach Europy. Mam tez wielu znajomych, ktorzy mieszkają tam na stałe i bywają w różnych miejscach i układach. Jeśli żona się puszcza za plecami to zdrada. Jeśli zona mu się puszczą bo oboje tak uzgodnili to zabawa. W mordę w Europie można dostać tylko w Polsce.
No raczej nie, mówi że żona jest nudna bo nie chce spełniać jego fantazji.. chciałby aby się puszczała a kiedy streamerka zapytała go czy rozmawiał o tym z nią odpowiedział, że żona powiedziała, że "jest pojebany" kiedy jej o tym wspomniał.Nie uwaznie słuchaliscie, on przeciez rozmawial o tym z zona ze ma takie fantazje
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Zainteresowany cuckoldem | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Pomysł na założenie organizacji zrzeszającej osoby zainteresowane cuckoldem i wszelkimi jego wszelkimi odmianami. | Seks | 15 |