Dupa tu, dupa w innych tematach, dupą prawie usiadłeś na fonie żeby nią zaświecić na forum... Cóż, arbiter elegantiarum z ciebie słaby a szkoda. Wyrzeźbione ciało to zaledwie część sukcesu, bo bez okrzesania, kultury i klasy zostaje tylko mięśniak, którego będzie się oceniać tylko i wyłącznie po (oby niemałym) kutasie.Ostatnia mi mówiła że ją po tym dupa piekła.
dupą prawie usiadłeś na fonie żeby nią zaświecić na forum...
Dupa tu, dupa tam... wszystkich w dupie mam.
Ta forumowa ***** o nazwie ,,sajjanin86,, jest zajebista w łóżku. Sypiałam z przystojniejszym ogierami od ciebie ale ta ,,forumowa *****,, to machina, która wie co to ostry seks doprowadzają mnie do takich orgazmów, aż wyłam z podniecenia.To dla wszystkich forumowych cipek z sajjanin86 włącznie
trochę dyskrecji proszę Pani, nie każdy musi o tym wiedzieć. Wiesz, jak ja się czuję? Jakiego bananka mam na twarzy po takich słowachTa forumowa ***** o nazwie ,,sajjanin86,, jest zajebista w łóżku. Sypiałam z przystojniejszym ogierami od ciebie ale ta ,,forumowa *****,, to machina, która wie co to ostry seks doprowadzają mnie do takich orgazmów, aż wyłam z podniecenia.
Samiec owszem, ale alfa tu nie widzę bo do tego trzeba czegoś więcej niż te hołubce a'la disko w remizie, którymi "uraczył" wszystkich userówNo przecież mówiłem, że na każdym forum musi być samiec alfa.
Chrupka, robisz taką reklamę, że aż się gorąco robi ^^
Że co? czekaj co? wibrator Saj? mam być zazdrosny? kobieto! nie podniecaj mnie, bo nie chcę wiedzieć gdzie teraz go trzymaszNiedawno zamówiłam z sexshopu nowy wibrator i nazwałam go ,,Saj,, wiem, że to czytasz i zastanawiasz się Sławku co teraz z nim robię
Może być i pierwszym bawidamkiem forum, nie imponuje mi to. Nie oceniam innych mężczyzn pod kątem atrakcyjności seksualnej bo sam jestem mężczyzną i nie bede z nim seksu uprawiał. Może se mieć i 30-centymetrowego. On się tutaj wygłupił, a ty go kobitko bronisz. Ale nie dlatego że go chcesz bronić, tylko siebie, żeby nie wyszło że ty z takim...Ta forumowa ***** o nazwie ,,sajjanin86,, jest zajebista w łóżku. Sypiałam z przystojniejszym ogierami od ciebie ale ta ,,forumowa *****,, to machina, która wie co to ostry seks doprowadzają mnie do takich orgazmów, aż wyłam z podniecenia.
dla mnie po tym co przeczytałem - twoje wypowiedzi - jesteś omegą...Alfą na forum jest moderator bo może każdego zbanować. Czyli maja jest alficą.