• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

2MK frot, dwa w cipkę czyli ocieranie kutasami podczas trójkąta

Mężczyzna

DuzyByk

Cichy Podglądacz
Wiele takich zabaw z parami miałem i uważam że to pozycja obowiązkowa w trójkącie MKM (o ile każda ze stron wyrazi na to zgodę) mocno podniecająca sytuacja dla każdego w trakcie zabawy i niesamowite doznania. Coś pięknego patrzeć jak kobietę rozrywa wręcz fala orgazmow płynąca z podwójnej penetracji cipki czy tyłeczka, a wisienka na torcie jest podwójny jednoczesny wytrysk w te samą dziurkę gdy kobieta też dochodzi… tak samo widok kobiety która sobie wpycha dwa kutasy jednocześnie w usta i się nimi bawi na różne sposoby super sprawa. Ale każdy lubi co innego ważne żeby każdy czuł się swobodnie nic na siłę. Ja takie zabawy popieram i lubię i nie czuję żeby to było bi czy homo i nie mam z tego powodu żadnych rozkmin.

Mężczyzna

DuzyByk

Cichy Podglądacz
Też prawda. Tylko nie rozpatrywałbym tego w kontekście biseksualizmu. Póki dziewczyna jest w centrum uwagi to nie zastanawiałbym się nad kwestią orientacji. Kiedyś widziałem na jakimś forum wpis chłopaka, który miał trójkąt ze znajomymi po alkoholu i w trakcie zaczął jej lizać cipkę kiedy drugi był w środku. No i coś tam przypadkiem liznął penisa kolegi a później to przeżywał jakby nie wiadomo co się stało. Zamiast czerpać przyjemność z zabawy to niepotrzebne rozterki.
No cóż w takich zabawach czasami się coś stanie nie planowego… najlepiej to potraktować jako „wypadek przy pracy” i tyle.

Kobieta

Lady Agatha

Seks Praktykant
Dla mnie to trochę śmieszne jest podejście facetów, którzy decydują się na trójkąt, ale boją się dotknąć. Nie trzeba lubić facetów żeby mieć przyjemność z kontaktu we troje. Jak dla mnie ocieranie kutasami jest spoko, chociaż jeszcze nie próbowałem. Dla mnie to naturalne, że bedzie to podniecające.
Facet jest homo lub bi jak go podnieca inny facet, a nie jak go przypadkowo dotknie.