• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

2MK frot, dwa w cipkę czyli ocieranie kutasami podczas trójkąta

Mężczyzna

DuzyByk

Cichy Podglądacz
Wiele takich zabaw z parami miałem i uważam że to pozycja obowiązkowa w trójkącie MKM (o ile każda ze stron wyrazi na to zgodę) mocno podniecająca sytuacja dla każdego w trakcie zabawy i niesamowite doznania. Coś pięknego patrzeć jak kobietę rozrywa wręcz fala orgazmow płynąca z podwójnej penetracji cipki czy tyłeczka, a wisienka na torcie jest podwójny jednoczesny wytrysk w te samą dziurkę gdy kobieta też dochodzi… tak samo widok kobiety która sobie wpycha dwa kutasy jednocześnie w usta i się nimi bawi na różne sposoby super sprawa. Ale każdy lubi co innego ważne żeby każdy czuł się swobodnie nic na siłę. Ja takie zabawy popieram i lubię i nie czuję żeby to było bi czy homo i nie mam z tego powodu żadnych rozkmin.

Mężczyzna

DuzyByk

Cichy Podglądacz
Też prawda. Tylko nie rozpatrywałbym tego w kontekście biseksualizmu. Póki dziewczyna jest w centrum uwagi to nie zastanawiałbym się nad kwestią orientacji. Kiedyś widziałem na jakimś forum wpis chłopaka, który miał trójkąt ze znajomymi po alkoholu i w trakcie zaczął jej lizać cipkę kiedy drugi był w środku. No i coś tam przypadkiem liznął penisa kolegi a później to przeżywał jakby nie wiadomo co się stało. Zamiast czerpać przyjemność z zabawy to niepotrzebne rozterki.
No cóż w takich zabawach czasami się coś stanie nie planowego… najlepiej to potraktować jako „wypadek przy pracy” i tyle.