Myślę że przy odpowiednim wypieszczeniu cipki weszły by bez problemu.Ciekawe czy by mi się zmieściły dwa kutasy w cipkę.
Myślę że przy odpowiednim wypieszczeniu cipki weszły by bez problemu.Ciekawe czy by mi się zmieściły dwa kutasy w cipkę.
Zawsze możesz się odezwaćKtóryś chętny przeprowadzić taki test?
Można spróbowaćKtóryś chętny przeprowadzić taki test?
Weź dildo o zbliżonym rozmiarze i sprawdź. My na forum tego nie wiemy, bo to Twoja cipka.Ciekawe czy by mi się zmieściły dwa kutasy w cipkę.
Widziałaś kiedyś główkę noworodka?Któryś chętny przeprowadzić taki test?
A co w tym trudnego?Któryś chętny przeprowadzić taki test?
No dziewczyna całkiem rozsądnie pyta: kto ma chęć. Ona oczywiście udaje tylko, że nie wie, że tutaj większość to desperaci i w ciemno się zadeklarują. Nie wie też, że jak co do czego dojdzie, to u większości z tej większości nagle zachoruje chomik, poślizgną się na skórce od banana - czyli generalnie wymiękną.A co w tym trudnego?
Zmieściły by się, uwierz mi, moja żona też nie wierzyła, a dwa kutasy przyjęła w cipkę bez problemuCiekawe czy by mi się zmieściły dwa kutasy w cipkę.
Potwierdzam.A z dildo to nie raz jej wsadziłem swojego, mega podniecenie
Bo tak jest. Każdy kozak dopóki nie trzeba coś zrobićNo dziewczyna całkiem rozsądnie pyta: kto ma chęć. Ona oczywiście udaje tylko, że nie wie, że tutaj większość to desperaci i w ciemno się zadeklarują. Nie wie też, że jak co do czego dojdzie, to u większości z tej większości nagle zachoruje chomik, poślizgną się na skórce od banana - czyli generalnie wymiękną.
Mylę że i paluszek by jeszcze wszedł żeby nie było luzuMyślę że przy odpowiednim wypieszczeniu cipki weszły by bez problemu.
Możesz potrenować z dwoma dildamiCiekawe czy by mi się zmieściły dwa kutasy w cipkę.
A jakie masz wymagania? Takie same jak koleżanka z projektu Tinder?Któryś chętny przeprowadzić taki test?
Mam podobnie.Bardzo mnie kręci wizja podwójnej penetracji. Trójkąt MMF z jednoczesnym posuwaniem w cipkę i usta wydaje mi się fajny na początek, ale bez wskoczenia na siebie „na kanapkę” miałbym wrażenie niewykorzystanego potencjału.
W luźnej wystarczy się skupić i też będzie finałJa miałem w życiu ileś tam partnerek i wydaje mi się, że tylko w jednym przypadku mógłby być problem wcisnąć dwa kutasy. Głowka dziecka przy porodzie to dość ekstremalne, ale chyba dobre porównanie. Cipka może przyjąć na prawdę dużo jak się ja dobrze potraktuje. Zawsze dziwiłem się ortodoksyjnym wyznawcom "ciasnych cipek". Dla mnie to pojęcie bardzo względne.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Sex na dwa baty | Ogłoszenia | 6 | |
![]() |
DWA ZIMOWE ŚWIATY | Opowiadania erotyczne | 12 | |
![]() |
Na dwa baty | Seks | 0 | |
![]() |
Na dwa baty | Seks | 101 | |
L | Kolacja na dwa baty | Opowiadania erotyczne | 2 |