• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

2MK frot, dwa w cipkę czyli ocieranie kutasami podczas trójkąta

Mężczyzna

forg

Podrywacz
A co w tym trudnego?
No dziewczyna całkiem rozsądnie pyta: kto ma chęć. Ona oczywiście udaje tylko, że nie wie, że tutaj większość to desperaci i w ciemno się zadeklarują. Nie wie też, że jak co do czego dojdzie, to u większości z tej większości nagle zachoruje chomik, poślizgną się na skórce od banana - czyli generalnie wymiękną.

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
No dziewczyna całkiem rozsądnie pyta: kto ma chęć. Ona oczywiście udaje tylko, że nie wie, że tutaj większość to desperaci i w ciemno się zadeklarują. Nie wie też, że jak co do czego dojdzie, to u większości z tej większości nagle zachoruje chomik, poślizgną się na skórce od banana - czyli generalnie wymiękną.
Bo tak jest. Każdy kozak dopóki nie trzeba coś zrobić

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
Bardzo mnie kręci wizja podwójnej penetracji. Trójkąt MMF z jednoczesnym posuwaniem w cipkę i usta wydaje mi się fajny na początek, ale bez wskoczenia na siebie „na kanapkę” miałbym wrażenie niewykorzystanego potencjału.

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
I domyślam się że aby odczuć satysfakcję z takiego układu to a) fiuty muszą być odpowiedniego rozmiaru oraz b) musi zajść odpowiedni luz między facetami i dotykiem między nimi, bo trudno mi sobie wyobrazić takie manewry na niepełnej erekcji

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Bardzo mnie kręci wizja podwójnej penetracji. Trójkąt MMF z jednoczesnym posuwaniem w cipkę i usta wydaje mi się fajny na początek, ale bez wskoczenia na siebie „na kanapkę” miałbym wrażenie niewykorzystanego potencjału.
Mam podobnie.
Fajnie wygląda jednoczesne pompowanie kobiety w cipkę i tyłek. Ciekawe czy bardziej podniecające dla niej jest jak wchodzą oba naraz w tym samym tempie, czy jak wchodzą na zmianę 😁
Zastanawia mnie z punktu widzenia kobiety, który jest wtedy bardziej wyczuwalny i podniecający, a z punktu widzenia facetów, na ile czują ruchy swoich penisów i jak zmienia się ucisk ścianek.

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
Ja miałem w życiu ileś tam partnerek i wydaje mi się, że tylko w jednym przypadku mógłby być problem wcisnąć dwa kutasy. Głowka dziecka przy porodzie to dość ekstremalne, ale chyba dobre porównanie. Cipka może przyjąć na prawdę dużo jak się ja dobrze potraktuje. Zawsze dziwiłem się ortodoksyjnym wyznawcom "ciasnych cipek". Dla mnie to pojęcie bardzo względne.

Mężczyzna

żonaty 1

Seks Praktykant
Ja miałem w życiu ileś tam partnerek i wydaje mi się, że tylko w jednym przypadku mógłby być problem wcisnąć dwa kutasy. Głowka dziecka przy porodzie to dość ekstremalne, ale chyba dobre porównanie. Cipka może przyjąć na prawdę dużo jak się ja dobrze potraktuje. Zawsze dziwiłem się ortodoksyjnym wyznawcom "ciasnych cipek". Dla mnie to pojęcie bardzo względne.
W luźnej wystarczy się skupić i też będzie finał