Nie, to właśnie jesień 1990 roku.Ja znałam Valerię w latach 90, handlowała na Stadionie X-lecia i pomieszkiwała u mojej ciotki.
Zmysłowo jak choleraZawsze Mnie ciekawiło czy Rosjanki chodzą do łóżka z sierpem i młotem?
Nawet nie wiesz jak bym pragnął taką maszynę miećMusielibyśmy mieć maszynę do cofania się czasie![]()
Ja też ale np. Można by było wrócić z wybranego roku z przeszłości do teraźniejszości podejmując inną decyzję w przeszłości i w ten sposób wymazać złe wspomnieniaNawet nie wiesz jak bym pragnął taką maszynę mieć![]()
Pamiętaj, że nawet złe wspomnienia nas kształtują, budują charakter.Ja też ale np. Można by było wrócić z wybranego roku z przeszłości do teraźniejszości podejmując inną decyzję w przeszłości i w ten sposób wymazać złe wspomnienia
Masz rację, a jeszcze ktoś pyta czy Rosjanki chodzą do łóżka z sierpem i młotem i uważa to za doskonały dowcip. Co się z Wami dzieje, ludzie???Jesteście beznadziejnie nieprzydatni
Facet się grzecznie i konkretnie pyta, a tu ściek jakiegoś wybornegopoczucia humoru.
Może chodzi o miłość, a może o HIV. Może kiedyś sami będziecie szukać swojej "Walerii".
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Rok 26 | Opowiadania erotyczne | 4 |