Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Cześć
Czy ktoś spotkał w Berlinie w 1990 roku Rosjankę o imieniu Valeria? Miała 28 lat i wiem, że spotykała się z jakimś Polakiem. Ja też jestem jej byłym i nagle stało się to dla mnie interesujące.
Przepraszam, polski nie jest moim językiem ojczystym.
Dobrze trafiłeś, po upadku Muru Berlińskiego, wszyscy Polacy z Niemiec Zachodnich założyli konta na naszym forum. Zaraz pewnie ktoś się odezwie z pomocą.
Ja kojarzę z tego okresu moją nauczycielkę rosyjskiego. Ale to raczej nie ta, bo nie Berlin, nie Valeria i nie 28 lat. Ale jest szansa jedna na kilka milionów, że po prostu była pod pseudonimem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.