• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Życie incela czyli jak wegetować zamiast żyć

Mężczyzna

squarex88888

Seks Praktykant
Szkoda gadać w życiu nie dostałem i nie będzie mi dane dostać czegoś co normalni ludzie mają prawie codziennie czyli seks. Do tego jestem do niczego i nawet nie potrafię dymać. It's over dla mnie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Szkoda gadać w życiu nie dostałem i nie będzie mi dane dostać czegoś co normalni ludzie mają prawie codziennie czyli seks. Do tego jestem do niczego i nawet nie potrafię dymać. It's over dla mnie.
A skąd wiesz, że zwykli ludzie mają to codziennie?
Kto według Ciebie jest normalny? Czy chodzi o stan psychiczny? Kobiety z zaburzeniami psychicznymi uprawiają seks.
I czy istnieje norma zdrowia psychicznego?

Mężczyzna

squarex88888

Seks Praktykant
A skąd wiesz, że zwykli ludzie mają to codziennie?
Kto według Ciebie jest normalny? Czy chodzi o stan psychiczny? Kobiety z zaburzeniami psychicznymi uprawiają seks.
Nie trzeba daleko szukać wystarczy wyjść z domu albo wejść na amatorskie XXX lub sexkamerki i sekcja pary. A co do ludzi w realu chyba nie trzymają się całe życie za rączkę jak para zakochanych z podbazy wiadomo że kopulują

Mężczyzna

squarex88888

Seks Praktykant
Nom. Tylko ja miałem pieprzonego pecha i jestem ze wszystkim sam tak naprawdę. Gdyby nie bliscy memu sercu i pies dawno bym z sobą skończył

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Jakbyś walnął samobója to już nic byś nie zmienił. Jako osoba bardzo młoda jeszcze możesz. Może skup się na najbliższych? I tym psie. A co będzie dalej czas pokaże...W ciągu roku,2,5 lat może zdarzyć się wiele...