I tu wkradło małe słowo ,,różnica wieku,, a z tym wiadomo jak jestJak miałam 20 lat to kręcili mnie 20-latkowie, jak 30 to też równolatkowie. Pewnie jak będę miała 60, to będę się oglądała za 60 latkami.

I tu wkradło małe słowo ,,różnica wieku,, a z tym wiadomo jak jestJak miałam 20 lat to kręcili mnie 20-latkowie, jak 30 to też równolatkowie. Pewnie jak będę miała 60, to będę się oglądała za 60 latkami.
Zegarki na pasku zdecydowanie na plus, w ogóle kocham u mężczyzn dobrą galanterię - paski, buty, portfele (ich zawartość, co ciekawe, niewiele mnie interesuje). Lubię dyskretną męska biżuterię - skórzane bransoletki, obrączki, przemyślane dodatki typu poszetki czy skarpetki. Uwielbiam facetów w dobrych garniturach i boskie męskie pupy w dopasowanych spodniach…Chciałbym przedstawić, na co zwracam uwagę u mężczyzny: tradycyjne golenie (mydło, pędzel, brzytwa), zapach wody po goleniu, mechaniczny zegarek na skórzanym pasku, rozpięta koszula, zadbane dłonie oraz czyste buty.Czy wy tez zwracacie na to uwagę?
I tu bym mógł zmienić początek całego tematu na Pani opis, sentencje kobiecość w spojrzeniu na męska wersjeZegarki na pasku zdecydowanie na plus, w ogóle kocham u mężczyzn dobrą galanterię - paski, buty, portfele (ich zawartość, co ciekawe, niewiele mnie interesuje). Lubię dyskretną męska biżuterię - skórzane bransoletki, obrączki, przemyślane dodatki typu poszetki czy skarpetki. Uwielbiam facetów w dobrych garniturach i boskie męskie pupy w dopasowanych spodniach…Zwracam też dużą uwagę na postawę - pewną i opanowaną, no i na zapach - co ciekawe też z nutami skórzanymi. Chyba to jakaś moja słabość.
Wracając do zapachu tym bardzej po goleniu bazuje na zapachach w starym stylu,,PRL,, jakoś mnie dopadło bycie innym od całej tej reszty zapachowej, która jest spoko ,ale Tabac, Przemysłówka, Prastara,robi robotęZegarki na pasku zdecydowanie na plus, w ogóle kocham u mężczyzn dobrą galanterię - paski, buty, portfele (ich zawartość, co ciekawe, niewiele mnie interesuje). Lubię dyskretną męska biżuterię - skórzane bransoletki, obrączki, przemyślane dodatki typu poszetki czy skarpetki. Uwielbiam facetów w dobrych garniturach i boskie męskie pupy w dopasowanych spodniach…Zwracam też dużą uwagę na postawę - pewną i opanowaną, no i na zapach - co ciekawe też z nutami skórzanymi. Chyba to jakaś moja słabość.
Tak myślałemJak miałam 20 lat to kręcili mnie 20-latkowie, jak 30 to też równolatkowie. Pewnie jak będę miała 60, to będę się oglądała za 60 latkami.
Miło mi, ale zwracania się do mnie Pani wyjątkowo nie lubięI tu bym mógł zmienić początek całego tematu na Pani opis, sentencje kobiecość w spojrzeniu na męska wersje![]()
Obiecuje poprawęMiło mi, ale zwracania się do mnie Pani wyjątkowo nie lubięz różnych powodów
Ale ja żadnych zawodów nie organizujęTak myślałemale jak komuś niewiele brakuje to też już jest poza konkurencją ?
![]()
Zgadzam się, przedstawione propozycje nie są złe w większości, ale stawiam na co dzień na wygodę, swobodę ruchów, słowiański stylNie przykładam aż tak bardzo wagi do wyglądu, bo sama nie interesuję się modą, upiększaniem, itp., ale musi być schludnie i czysto. Podobają mi się garnitury, rockowe stylówki, zwykłe jesnsy i t-shirt, ale największą słabość mam od czasów nastoletnich do dresiarzy.Do tej pory zdarza mi się obejrzeć na ulicy jak widzę takiego wariacika mordeczkę, mam też fajne, szalone wspomnienia z dresikiem i być może to dlatego. No a u kobiet to najbardziej mi leży klimat goth, ale nie jakiś przesadzony. Sztuczność i zbytnie wymuskanie odrzuca mnie i obu płci.
WieśminZgadzam się, przedstawione propozycje nie są złe w większości, ale stawiam na co dzień na wygodę, swobodę ruchów, słowiański styl
![]()
Niezłe comboZgadzam się, przedstawione propozycje nie są złe w większości, ale stawiam na co dzień na wygodę, swobodę ruchów, słowiański styl
![]()
Mogę być świadkiem? Mogęmogęmogęmogę?????Niezłe combowyjdziesz za mnie?
![]()
Jeszcze nie wiem czy nie dostanę kosza, a Ty już o świadkowaniuMogę być świadkiem? Mogęmogęmogęmogę?????![]()
![]()
![]()
TY kosza, proszę Cię....Jeszcze nie wiem czy nie dostanę kosza, a Ty już o świadkowaniu![]()
A może on nie chce takiej pojebanej żonyTY kosza, proszę Cię....![]()
No to niech się wypowie, faktycznie, nie ma co chłopu życia układać - nic o nas bez nas, jak to mawiał poetaA może on nie chce takiej pojebanej żony![]()
Jakby co to ja mogę trzymac świecznik jak w znanym dowcipieA jak pójdzie dobrze, to już planuję noc poślubną![]()