• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zwracam uwagę na męskie detale.

Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz
Zdarzyło mi się kiedyś kupić takie same jakie już mam. Do tego stopnia u mnie to jest walnięte.
Ważne tu jest też to, że pracuję wyłącznie zdalnie i w sumie nie mam kiedy chodzić w tych butach :ROFLMAO:
Ja to mam jeszcze tak że kupię i szkoda mi ich nosić 😁i do szafki do trumny będą pasować 🤣

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Ja to mam jeszcze tak że kupię i szkoda mi ich nosić 😁i do szafki do trumny będą pasować 🤣
Do kremacji też, taki news, który poznałam ostatnio :ROFLMAO:

A i jeszcze uwielbiam dobrze dobrany zapach u faceta, niektóre konkretnie mi się z kimś kojarzą, ostatnio gdzieś wyniuchałam kogoś, kto pachniał jak mój dawny ex, aż się obróciłam za nim ;)

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Zostaje chodzenie po domu w butach 😄
Czasem tak robię jak się ubieram na przyjęcie i zakładam je jeszcze w garderobie, a później mam do pokonania sporo schodów. Różnie się to kończyło, nie polecam :ROFLMAO:
Za to jak kupiłam buty w góry i miałam chwilę na rozchodzenie ich, to cały czas chodziłam w nich po domu. Też fajnie nie było :p

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Czasem tak robię jak się ubieram na przyjęcie i zakładam je jeszcze w garderobie, a później mam do pokonania sporo schodów. Różnie się to kończyło, nie polecam :ROFLMAO:
Za to jak kupiłam buty w góry i miałam chwilę na rozchodzenie ich, to cały czas chodziłam w nich po domu. Też fajnie nie było :p
Nowe to trzeba pokazać, żeby inni zazdrościli 😄

Kobieta

Holly

Nowicjusz
A i jeszcze uwielbiam dobrze dobrany zapach u faceta, niektóre konkretnie mi się z kimś kojarzą, ostatnio gdzieś wyniuchałam kogoś, kto pachniał jak mój dawny ex, aż się obróciłam za nim ;)
Ale jak się zapach z kimś źle kojarzy, to następcy mają trzefiukane :LOL: Tak mam z niektórymi imionami, jak mi się źle kojarzą, to dupazbita.

Z ubiorem mam mieszane uczucia, nie przepadam jak mężczyzna przykłada do wyglądu przesadnie dużą uwagę. Oczywiście, elegancji jest na plus, ale jeśli spędza na tym za dużo czasu i musi wygładzić każdy włosek, to też kiepsko. Wszystko w rozsądnych granicach 💁‍♀️

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Nowe to trzeba pokazać, żeby inni zazdrościli 😄
Właśnie mam strasznie dużo nieużywanych, sama lubię na nie patrzeć ;)

Z ubiorem mam mieszane uczucia, nie przepadam jak mężczyzna przykłada do wyglądu przesadnie dużą uwagę.
Kiedyś jeden z moich seksualnych znajomych poprosił abym mu twarz poprawiła podkładem, przed jednym z forumowych meetingów. Możesz kojarzyć tego użytkownika :p

Zdziwiłam się, ale młoda byłam, teraz mnie już nic nie dziwi :ROFLMAO:

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ale jak się zapach z kimś źle kojarzy, to następcy mają trzefiukane :LOL: Tak mam z niektórymi imionami, jak mi się źle kojarzą, to dupazbita.
Mam to samo. Tak, te imiona są "wbite" w duszę i po prostu się odzywają czy tego chcemy, czy nie.
Z ubiorem mam mieszane uczucia, nie przepadam jak mężczyzna przykłada do wyglądu przesadnie dużą uwagę. Oczywiście, elegancji jest na plus, ale jeśli spędza na tym za dużo czasu i musi wygładzić każdy włosek, to też kiepsko. Wszystko w rozsądnych granicach 💁‍♀️
Znowuż MUSZĘ się z Tobą zgodzić. Tak, to prawda, istotą jest znalezienie tego aurea mediocritas - również w kwestii ubioru i image'u ogólnie.

Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz

Czas jaki spędzam to tylko przy goleniu się brzytwą tu nie uda się na szybko ogolić za dużo ryzyko 😂🤣a reszta dzień wcześniej gotowa czeka na wieszaku

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
reszta dzień wcześniej gotowa czeka na wieszaku
Tu muszę poznać szczegóły tej sztuki. Kupiłam sobie taki wieszak specjalny, na który miałam w planie dzień wcześniej wieszać stylówkę na dzień kolejny (jak jeszcze chodziłam do biura). Chciałam w ten sposób oszczędzić sobie czasu rano, jednak nigdy nie udało się tak aby "wczorajsza ja" zgadzała się z "dzisiejszą ja". Miałam tylko więcej roboty, bo musiałam to odwiesić na swoje miejsca w garderobie, a później na szybko wybierałam nowy strój :p

Kobieta

Holly

Nowicjusz
Kiedyś jeden z moich seksualnych znajomych poprosił abym mu twarz poprawiła podkładem, przed jednym z forumowych meetingów. Możesz kojarzyć tego użytkownika :p

Załatwmy to na priv xD

Ostatnio w jakimś filmie facet nosił sygnet rodowy, to był dość młody mężczyzna, ale był taki przystojny, że teraz i sygnety też mi się podobają 🥳

Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz

@Saanvi

Mój plan jest prosty nie zakładać tego samego co dziś, zamknąć oczy i jutro widzę się w tym , rano nie zmieniać decyzji, no chyba że pogoda zaskoczy wtedy jest szukanie na szybko czegoś co nie trzeba było by prasować 🤣🤣🤣jedyne problem jest rano po goleniu czego użyć po goleniu i tu juz jest problem jak chce czuć dzień

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu

Saanvi@

Mój plan jest prosty nie zakładać tego samego co dziś, zamknąć oczy i jutro widzę się w tym , rano nie zmieniać decyzji, no chyba że pogoda zaskoczy wtedy jest szukanie na szybko czegoś co nie trzeba było by prasować 🤣🤣🤣jedyne problem jest rano po goleniu czego użyć po goleniu i tu juz jest problem jak chce czuć dzień
O i już widzę gdzie mi się ten plan wywala "rano nie zmieniać decyzji". Bo ja to muszę czuć :p