czyli kazdy facet będący z kobietą to jeleń a kobieta tylko czeka żeby upolować innego
no cóż nie skomentuje
no cóż nie skomentuje
Mnie nie dotyczy,jestem niezależna finansowo,a z seksu czerpię wyłącznie przyjemnośćdomena kobiet polega na tym, że potrafią w perfidny sposób oszacować zyski i straty ze zdrady. Ale zdradzać nie byle z kim tylko z takim, dzięki któremu więcej zyska, a zyska wtedy gdy facet ma więcej do zaoferowania
seks to seks a nie budowanie związku - to są dwa różne światydomena kobiet polega na tym, że potrafią w perfidny sposób oszacować zyski i straty ze zdrady. Ale zdradzać nie byle z kim tylko z takim, dzięki któremu więcej zyska, a zyska wtedy gdy facet ma więcej do zaoferowania
To prawdaseks to seks a nie budowanie związku - to są dwa różne światy
Czasami chodzi o zaoferowanie czegoś innego niż to co się ma, więc nadal się mylisz - ale Twojego toku myślenia nie da się zmienić, więc nawet nie będę próbować. Troszkę zmieniasz się w Zuzunkę.ja tu nie wspominam o kwestiach finansowych tylko ,,więcej do zaoferowania,,
Prawdafacet zdrowy, bez nałogowy, bez impotencji, dbający o sylwetkę i zdrowie ma więcej do zaoferowania niż chory nałogowiec z impotencją... prosty tok myślenia
Sięgasz po skrajne przypadki żeby udowodnić swoją teorię.facet zdrowy, bez nałogowy, bez impotencji, dbający o sylwetkę i zdrowie ma więcej do zaoferowania niż chory nałogowiec z impotencją... prosty tok myślenia
Powiedz kobiecie, która żyje u boku zdrowego faceta, nie musi się martwic o zdrowie, o dach nad głową, rachunki bo taki facet zapewni jej dobre i spokojne życie aby wymieniła go na kogoś innego, czy zaryzykuje? Nawet w takich sytuacjach kobiety mają dylemat, czy z takim facetem chce być.Czasami chodzi o zaoferowanie czegoś innego niż to co się ma, więc nadal się mylisz - ale Twojego toku myślenia nie da się zmienić, więc nawet nie będę próbować. Troszkę zmieniasz się w Zuzunkę.
Rozgoryczenie to nie najlepsze uczucie do karmienia się nim.
Sam piszesz mają dylemat czyli mimo stabilizacji owszem jednak jest wahanie.Powiedz kobiecie, która żyje u boku zdrowego faceta, nie musi się martwic o zdrowie, o dach nad głową, rachunki bo taki facet zapewni jej dobre i spokojne życie aby wymieniła go na kogoś innego, czy zaryzykuje? Nawet w takich sytuacjach kobiety mają dylemat, czy z takim facetem chce być.
W wiekszosci wypadkow tak jest, podobno kobieta to nie narzedzie kuchenne, tez ma potrzeby i chce miec cos z zycia.czyli kazdy facet będący z kobietą to jeleń a kobieta tylko czeka żeby upolować innego
no cóż nie skomentuje
Ale seks z kims innym niektorzy uwazaja za zdrade.seks to seks a nie budowanie związku - to są dwa różne światy
W takim opisie widze smutne pokolenie w skrajnej biedzie, gdzie jak rozwalily ci sie laczki, to je kleisz tasma, bo nie stac cie na nowe i albo chodzisz w takich 100x naprawianych rozpadajacych sie, albo chodzisz na boso. I gdyby moj zwiazek mial byc alegoria takich wyciagnietych psu z gardla przetartych na wylot rozpadajacych sie laczkow odziedziczonych po kims to juz chyba wolalbym chodzenie boso. I takie naprawianie smieci w sumie widac po takich starszych pokoleniach, bycie ze soba na sile(bo dzieci, bo juz dlugo sa ze soba, bo co ludzie powiedza, ...), klotnie, zlosliwosci, wrogosc, zmeczenie soba itd.że w Ich pokoleniu Jak się coś popsuło to sie to naprawiało - a nie wyrzucało na śmietnik ...
podobno?W wiekszosci wypadkow tak jest, podobno kobieta to nie narzedzie kuchenne, tez ma potrzeby i chce miec cos z zycia.
rozróżniasz 3 stany: seks, związek i zdradę?Ale seks z kims innym niektorzy uwazaja za zdrade.
No podobno nie są sprzętem kuchennym, ja przyjmuję taką opinię, chociaż mogę się mylić.podobno?
Abstrahuje, że zakładasz że każda kobieta wręcz musi zdradzić.
Może po prostu jestem równie świadomy.Nawiasem mówiąc jesteś lepszym bliźniakiem Sajjanina?
Seks-relacja między kobietą a bolcem; związek-relacja między kobietą a jeleniem; zdrada-kiedy jeleń dowie się o bolcurozróżniasz 3 stany: seks, związek i zdradę?
Może Ty tak rozróżniasz. I masz większa tolerancję. A nie zapomniałam, wg Ciebie każda się puszcza bo ma to w naturze.No podobno nie są sprzętem kuchennym, ja przyjmuję taką opinię, chociaż mogę się mylić.
Nie każda kobieta zdradza, to zależy od definicji, np jak uznamy, że póki jeleń się nie dowiedział to nie jest zdrada. Tak samo jak obcy bolec nie skończył w środku, kiedy było w gumie, kiedy było poza granicami miasta, kiedy w trakcie myślała o jeleniu, albo kiedy tylko robiła loda. Od kobiecej zdrady jest dużo wyjątków.
raczej równie sfrustrowany, tylko wiesz w czym problem, siedzicie i biadolicie jak baby na targowisku i użalacie się nad sobą, bo tak po prostu łatwiej. Nie wymaga żadnego wysiłku. Pominę, że nawet jak trafia się okazja to nie skorzystacie, bo z góry wiecie co i jakMoże po prostu jestem równie świadomy.
.Czyli zdrada nie może być ani seksem ani związkiem.Seks-relacja między kobietą a bolcem; związek-relacja między kobietą a jeleniem; zdrada-kiedy jeleń dowie się o bolcu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Zwiazek bez dzieci? | Związki | 83 | |
S | Zdrada na urlopie | Opowiadania erotyczne | 4 | |
E | Zdrada | Porady seksualne | 7 | |
P | Czy zdrada podnieca? | Seks | 102 | |
E | Zdrada emocjonalna | Porady seksualne | 0 |