• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

namietniswing

Cichy Podglądacz
Spełniają się te moje - a myślę, że te nasze ....
Jesteśmy MEGA szczęśliwym i absolutnie zaspokojonym związkiem, który uprawia bardzo dobry, przyjemny sex w każdym możliwym dniu :)
Spełniamy pragnienia, pomysły i fantazje powoli ale skutecznie.

Jest taki epizod jak komunikator - którego używamy mega dużo i tylko do takiej wyodrębnionej komunikacji. Wysyłamy tam sobie filmy, pomysły, koncepcje i wiele inspiracji...

Absolutnie wiem, że jesteśmy mega wyjątkową i zakręconą parą ... która mimo ogromu pracy , działań znajduje czas na mega zabawę.

Po wielu rozmowach o tym co moglibyśmy :) .... głównie rozmowy o koleżankach, kolegach, pomysłach na trójkąty ... żona opowiedziała o swoich pierwszych pocałunkach z czasów szkolnych ( do dziś jesteśmy tylko swoi) .....
A krok po kroku - coś co mnie mega rozgrzało - dotarliśmy do momentu - gdy opowiedziała jak z kolegą się pocałowała ... To najskrytsza moja fantazja ... Opowiedziała, pokazała jak - to nie był całus.... Jak mnie to to rozgrzało, co ciężko opisać ... :)

Dziś - kolejna piekielnie przyjemna informacja - dawny czas i kilka tyg. w delegacji - prowadzenie zagranicznego biura tymczasowo z kolegą, dzieląc tymczasowo mieszkanie ... który po wieczornym piwku / winku -wskoczył do łazienki, podczas jej kąpieli / prysznica - podobno wypadł szybciej niż wszedł ale oczy się spotkały i widział ją kompletnie nagą ... !

Jak mnie to jara :)

Mężczyzna

shaw84

Cichy Podglądacz
Minetka w przebieralni z zasłonami. Minetka w oszklonej windzie w centrum W-wa. Seks na balkonie 3 piętro centrum miasta widok na jedną z głównych ulic. Seks na dachu bloku i w dzień i w nocy. Seks w kaplicy cmentarnej. Jakiś czas temu na dość intensywnej imprezie z 2 parami grubo na ❄️💎 moja luba stwierdziła że idziemy na spacer z tym że ja mam iść całkowicie nago, i tak 2 w nocy a my wokół bloku na jednym z warszawskich nowych osiedli. Lodzik i palcówka w trakcie jazdy na autostradzie

Mężczyzna

shaw84

Cichy Podglądacz
Udało się było mega zajebiście, ja pozostawałem biernym obserwatorem pozostając w cieniu kiedy moja partnerka oddawała się kobiecym namiętnością z kobietą bi. Ja w tym czasie jak już wspomniałem byłem w cieniu, i jedynie do mogłem to tylko dotykać wzrokiem, dodatkowo dziewczyny wcześniej kazały mi założyć metalowa klatkę na kłódkę. Co bym nie mógł nawet sam ze soba