• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
@Jedenon @PrzemoHarp
Dziękuję Pnowie 😘 ubawiłam się przednie... 😂
Mandoliniarz...
Harmonijkarz...
Jak znajdzie się na forum jeszcze jakiś: Perkusista... albo
Klawiszowiec...
To jak słowo daję zapiszę się na lekcję gry na cymbałach 😂😂😂
Skąd pomysł, że na moim instrumencie można grać tylko i wyłącznie dzięki swoim własnym umiejętnością??? 🤔

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
@Jedenon @PrzemoHarp
Dziękuję Pnowie 😘 ubawiłam się przednie... 😂
Mandoliniarz...
Harmonijkarz...
Jak znajdzie się na forum jeszcze jakiś: Perkusista... albo
Klawiszowiec...
To jak słowo daję zapiszę się na lekcję gry na cymbałach 😂😂😂
Skąd pomysł, że na moim instrumencie można grać tylko i wyłącznie dzięki swoim własnym umiejętnością??? 😌
Dziękuję, że mogłem skromnie przyczynić się do ubawienia Twej osoby :)

Mężczyzna

Ciastek

Cichy Podglądacz
😂😂😂
Proszę... jaki się specjalista znalazł...
Może dla Ciebie nie jest to trudne mandoliniażu jeden... Paluszki na gitarze ćwiczysz to myślisz, że masz zdolności Bóg wie jakie...
Prawda jest taka, że dużo zależy od kobiety i możesz być nawet jak Carlos Santana, jak jest laska zblokowana to się lepiej nie oszukuj... łatwo nie będzie 😂
Lepiej ładnie podziękuj kobiecie, która Cię obdarowała takimi wrażeniami, bo nie każda to potrafi i chce dać męzczyźnie, a nie przechwałki na forum robisz chwalipięto 😛
Jak kobieta ma dużo problemów w pracy itd to możesz cuda na kiju robić a gówno z tego będzie