• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Zboczeniec41

Cichy Podglądacz
- Creampie gangbang. Byłem młody i głupi. Dziewczynę braliśmy w sześciu bez prezerwatywy. Było mega, ale raczej nigdy tego nie powtórzę. Panicznie boję się chorób wenerycznych i oczywiście się badam. Ale wtedy mnie poniosło i to było nie do opisania. Raczej nigdy tego nie powtórzę.

- Seks z kobietą wyższą ode mnie. Trenowałem kiedyś w klubie, który miał sekcję żeńskiej koszykówki. To też był odlot.

- Z dwiema kobietami. Ale to akurat podobało mi się średnio. Nic specjalnego.

- Odgrywanie ról w bardzo realistyczny sposób z totalną uległością ze strony partnerki.

- Relacja oparta na "miłości do spermy", czyli z fetyszytką nasienia.

- "Korzystanie" z cudzych partnerek i żon za zgodą ich mężczyzn.

- Seks w miejscu publicznym

- Seks z osobą, której nie znałem nawet imienia

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Kiedyś to była taka na spontanie

Plaża w dzień totalny spontan nad morzem dużo ludzi i tak sobie leze z moją opalamy się i mówię
Kocico ale teraz wziela mnie ochota żeby nie tyle ciebie zerżnąć co zrobić ci minetkę do orgazu hehe

Nie trzeba było długo czekać szybką ewakuacja z plaży pojechaliśmy po 3 parawany u namiot plażowy zostawiając wszystko na plaży

Wróciliśmy nakręceni ja wbijałem te paliki myśląc tylko o lizaniu jej cipki a ona tylko poganiała szybciej szybciej
Po wykonaniu konstrukcji nie było minetki odrazu zacząłem od masowania jej łechtaczki palcem leżała na brzuchu ja koloniej i szepta ... chcę żebyś mnie zerżnął mmm była taka mokra a ja mega chciałem spić te boskie soczki z jej rozpalonej cipki

Dokonała teleportacji do plażowego namiociku rozchyliła nogi i mówi wsac go che go poczuć ale byłem nie ugięty chce ten smak ... lizałem ssałem pieściłem nie pamiętam ale 3 orgazmy miała w 20 min około

Potem mówię ok zerzne bo tak się napaliła żeby go poczuć w sobie ale nie tutaj chodz poszliśmy niby po frytki i picie przez las zeszliśmy na bok przez jakieś chaszcze oparłem jej dłonie o drzewo i zajebiscie pieprzyłem ale krótko bo też już mnie cisnienie złapało powiedziala jak będzie prawie już mów

Mówię gdzie a ona się obraca bierze go w dłoń trzepie go i opluwając na twarz spuść się na twarz Tygrysie bo kiedyś o tym mówiłeś ....