• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

Milf_1982

Nowicjusz
Od dobrych pary tygodni robię dobrze facetowi zamieniając się w jego siostrzenicę. To jakiś kryzys wieku średniego? :) Poprzednie dwa lata uwielbiał trzepanie do Roxie, a teraz przestawił się na inną 19-latkę. Jak wydrukuje zdjęcia a ja go podkręcę słownie, to po 2 minutach pięknie zalewa i mnie i zdjęcia :) Ale dzięki temu ja mogę sobie z młodzieżą porozmawiać i wtedy może sobie powtórzyć trzepanie. Albo dobiera się jako kolega syna, Ja jestem mokra, on gotowy żeby mnie w dwie dziury posunąć. Fantazje to najlepsza rzecz w seksie. A ja kocham mojego męża :-*

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
kobieta wysikała mi się w usta. kilka razy. piękna sprawa. dałem tyłka facetom kilka razy. mega przyjemne. lodziki z połykiem też robiłem. sex z małżeństwem był. facesitting puszystej tez. zostało mi tylko sex mojej zony i mnie z innym facetem bi w trójkącie.
Ostatnia fantazja jest również moją fantazją do spełnienia

Mężczyzna

Janek86

Cichy Podglądacz
W sobotę poszliśmy do klubu z żoną, żona była seksownie ubrana więc była proszona do tańca non-stop ale wszyst6od ywało się dość przyzwoicie aż już późno w nocy gdy już myśleliśmy o wyjściu zaprosił ją facet do tańca i gdy tańczylii cały czas ocierał si6o nią i było trochę macania. Żona powiedziała że zmacał ją po cyckach i tyłku, chwilę później znowu podszedł prosić ją do tańca, tym razem też było delikatne macanko i parę razy próbował.ją pocałować z języczkiem. Zaprosiła go do naszego stolika i wymienili się numerami telefonów. Ciekawy co z tego będzie. Żona była tak nakręcona po tym że bzykała mnie do rana a potem jeszcze w niedzielę :)

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Zrealizowane: :devilish:🔥💥
1. seks w konstelacji 2k+m, 2+2 z wymianą, 2m+k, 3m+k, cuckold, BDSM
2. seks w nietypowych miejscach: las, park, przystanek autobusowy, balkon, taras, toaleta w teatrze, winda, wieża widokowa, szczyt góry, auto,
klatka schodowa, plaża nad morzem i nad jeziorem

Do zrealizowania:
1. seks w konstelacji 3+3 różne kombinacje, 4m+1k, 3m+2k, 2m+3k, 2k+4m, GB, 3k+m
2. seks w nietypowych miejscach: winda ale w starym bloku, kościół, jacht, samolot, wyciąg gondolowy, przymierzalnia, swingers club

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Wyjscie na osiedle wieczorem późnym pod monopolowy w zagłębiu kiboli xd poznanie dwóch chlopakow z których jednego miałem az do rana pozniej w buzi xd

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Hak analny z przedłużeniem na plecach i przymocowany do obroży. Do tego rajstopy, nasutniki, sukienka, kozaczki do połowy uda na szpilce, plaszyk. Spacer i kolacja w restauracji. To było niesamowite. I te doznania w pupie. Po opłaceniu rachunku poszliśmy do toalety. Mąż zdjął że mnie sukienkę i kochał się ze mną delikatnie od tyłu. Finał z połykiem. Ubrałam się i wyszliśmy.

Mężczyzna

Ciekawy doświadczeń

Seks Praktykant
Hak analny z przedłużeniem na plecach i przymocowany do obroży. Do tego rajstopy, nasutniki, sukienka, kozaczki do połowy uda na szpilce, plaszyk. Spacer i kolacja w restauracji. To było niesamowite. I te doznania w pupie. Po opłaceniu rachunku poszliśmy do toalety. Mąż zdjął że mnie sukienkę i kochał się ze mną delikatnie od tyłu. Finał z połykiem. Ubrałam się i wyszliśmy.
Z korkiem zdarzało się wychodzić na kolację ale hakiem? Kurcze toż to wyzwanie loghistyczne

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Z korkiem zdarzało się wychodzić na kolację ale hakiem? Kurcze toż to wyzwanie loghistyczne
Ten, który mam jest dla mnie bardzo wygodny. Przedłużenie do obroży jest metalowe. Chodząc samoistnie jest się wyprostowaną w plecach. A doznania niesamowite i świadomość, że przecież widać jest jakąś obrożę. Na szczęście z tyłu na szyi jest wszystko schowane pod włosami.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ze zrealizowanych to:

1. Pływanie nago ze znajomymi
2. Striptiz na imprezie przed koleżankami i kolegami
3. Kilka domówek spędzonych przeze mnie na golasa w obecności ubranych znajomych
4. Przyłapany nago przez matkę kolegi
5. Przyłapany nago przez dziewczynę kolegi