• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Zawsze nas z żoną kręcił seks w miejscach publicznych.Przez wiele lat uprawialiśmy go np na leśnych parkingach i fantazjowaliśmy żeby ktoś się do nas dołączył.Nasze fantazje przerodziły sie w real i nie raz ktoś do nas podchodził w trakcie a jak zonie się spodobał to mógł zająć moje miejsce.Zawsze to było jednak za przyzwoleniem żony.Parę razy jednak tak się zdarzyło że na parking gdzie uprawialiśmy seks zajechało jakies auto.Niedawno byla taka sytuacja.Zajechał jakiś bus,wysiadło z niego 4 facetów i poszli sikać z daleka od nas.Jak nas jednak zobaczyli szybko sie zblizyli i zaczęły się komentarze.Chciałem przerwać ale powiedzieli żebym dalej ruchał a oni popatrzą.Na ty się jednak nie skończylo.Kazali mi się odsunąć a pierwszy z nich rozpiąl rozporek,wyjął sterczacego członka i podszedł do tylka mojej żony.Próbowała protestoiwać ale dostała parę mocnych klapsów na dupę i usłyszała że jak się będzie drzeć to bedzie bolało.Przestała krzyczeć i grzecznie kleczała dalej z wypiętą pupą.Facet podszedł do niej ,zlapał ją za biodra i mocno pchnąl kutasa w jej pochwę.Jeknęla głośno a on robił swoje.Nie wiem ile to trwało ale w końcu przyśpieszył i spuścił się w nią.Pozostali tylko na to czekali.Brali ją od tyłu przez dobre poł godziny i każdy w niej kończył.Mi tego dnia nie dała się już dotknąć a następny taki wyjazd byl dopiero po paru tygodniach
A w którym momencie się obudziłeś?

Kobieta

vacum

Cichy Podglądacz
Zrealizowane i cały czas realizowane to sex oralny albo rozbitka ręczna z przypadkowym przystojniakiem w klubie.

Palcówka przez chłopaka w zatloczonej kolejce do baru na dyskotece.

Sex w firmowej łazience.

Chciała bym zrealizować kiedyś marzenie o seksie na skraju jeziora w płytkiej wodzie przy pełni księżyca.