Nigdy czegoś takiego nie próbowałem, ale brzmi to interesująco. Pod warunkiem, że obaj jesteśmy pod batutą jednej dominy, ale między mną i innym facetem nie dochodzi do dotykania, bo też w tej kwestii jestem hetero. Ale miałem fantazje, gdzie jest jedna domina, ja i jeszcze jeden niewolnik i Pani daje nam różne zadania, w których ze sobą rywalizujemy, na przykład każdy całuje i pieści jedną stopę, a Pani oceni który spisał się lepiej, a przegrany oczywiście musi zostać przez nią ukarany. Albo rozkaz masturbacji dla obydwu, który pierwszy dojdzie wygrywa i kara dla przegranego (np. zlizanie spermy po poprzedniku, ale to gruba akcja i sam nie wiem czy byłbym na coś takiego gotowy). A Ty dominowałaś kiedyś nad dwoma niewolnikami naraz?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.