Moje ulubione pytanie to czy żona wie o tym?Ktoś ma ochotę popisać o żonie, dziewczynie, kochance, wymienić się zdjęciami etc
A wyobraź sobie że wieMoje ulubione pytanie to czy żona wie o tym?
Może być o obydwuAle o Twojej czy swojej?
Hahah mój partner wieA wyobraź sobie że wie
Jeszcze jakieś pytania?
A twój pan wie że jesteś tutaj?
Abstrahując czy to moralne czy nie, nie jestem pewien czy wysłanie nieswoich fotek jest nielegalne. Nie sądzę. Nie da się tego podciągnąć pod ubuplicznianie wizerunku.Hahah mój partner wie
A o ile siedzenie na forum erotycznym nie jest nielegalne to wysyłanie komuś czyichś fotek bez wiedzy tej osoby jest karalne. Dlatego nie unoś się tu tylko ciesz, że ktoś pyta pod kątem bezpieczeństwa Twojej kobiety.
Zapraszam.Witam z chęcią popisze o swojej żonie
Nieswoje zawsze są czyjeś.Abstrahując czy to moralne czy nie, nie jestem pewien czy wysłanie nieswoich fotek jest nielegalne. Nie sądzę. Nie da się tego podciągnąć pod ubuplicznianie wizerunku.
Zależy w jakim kontekściePewnie nie jeden facet myśli: k@#$& nie po to tutaj jestem żeby o mojej starej gadać. Nie rozdrapujcie ran...
Chetnie, jestem zaKtoś ma ochotę popisać o żonie, dziewczynie, kochance, wymienić się zdjęciami etc
Żona żeby poszła na dwa spontanicznie musi być w głębi szmata lubi być rżnięta i nigdy nie bd normalnie kochać ale są tego plusyKtoś ma ochotę popisać o żonie, dziewczynie, kochance, wymienić się zdjęciami etc
Moje ulubione pytanie to czy żona wie o tym?
Ktoś na normalną pogawędkę pisaćŻona żeby poszła na dwa spontanicznie musi być w głębi szmata lubi być rżnięta i nigdy nie bd normalnie kochać ale są tego plusy
chetnieKtoś na normalną pogawędkę pisać
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Zona z innym | Seks | 123 | |
R | sex z zona | Ogłoszenia | 10 | |
U | Zona | Porady seksualne | 32 | |
Sex z zona kiedy macie dzieci | Seks | 69 |