Ja bym chciał zobaczyć swoją żonkę w akcji z jej 64 letnim szefem albo z obdarzonym 18 latkiem
A wyobrażasz sobie,przylapac zone z 4rema gośćmi?Ja bym chciał zobaczyć swoją żonkę w akcji z jej 64 letnim szefem albo z obdarzonym 18 latkiem
Myślę że dałaby radeA wyobrażasz sobie,przylapac zone z 4rema gośćmi?
Pięknie, też bym chciał tak moja Agnieszkę nakryć jak się zajmuje czterema młodymi kutasamiMoja Anke nakrylem z 4ma ogierami-to byli Jej kolesie-w dodatku w miejscu odslonietym- w ogrodzie za domem
Ja bym jej nie pozwolił, musiała by wszystkich obsłużyć i spuścićGdy Ja puścili,w pośpiechu,nieskładnie ubierała ciuchy
Chodziła by nago wszędzie, i zapraszał bym kolegów, którzy mogli by jej sobie po używać, a ja bym patrzył jak ją pierdolą i zalewają spermąZaprosiłbym Cię chętnie do nas
W domu kazalbys Jej chodzić nago,nawet że śmieciami do kosza,czy zapalic na balkonie lub na ganku też naga musiałaby wychodzić...
Właśnie myje klatkę schodową w stroju w którym rozkłada towar w sklepie...suty na wierzchu...
my to praktykujemy , Mąż nie raz widział naszego przyjaciela na mnie albo ja na nim a później dwóchWitam ciekawe ilu facetów chciało by widzieć swoją żonę pod innym mnie to bardzo kręci chciałbym widzieć Agatę pod jakimś facetem
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Zona | Fantazje erotyczne | 29 | |
R | sex z zona | Ogłoszenia | 10 | |
U | Zona | Porady seksualne | 32 | |
Sex z zona kiedy macie dzieci | Seks | 69 | ||
Sex z innym | Seks | 35 |