• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zona z innym

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
Zaprosiłbym Cię chętnie do nas
W domu kazalbys Jej chodzić nago,nawet że śmieciami do kosza,czy zapalic na balkonie lub na ganku też naga musiałaby wychodzić...
Właśnie myje klatkę schodową w stroju w którym rozkłada towar w sklepie...suty na wierzchu...

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Zaprosiłbym Cię chętnie do nas
W domu kazalbys Jej chodzić nago,nawet że śmieciami do kosza,czy zapalic na balkonie lub na ganku też naga musiałaby wychodzić...
Właśnie myje klatkę schodową w stroju w którym rozkłada towar w sklepie...suty na wierzchu...
Chodziła by nago wszędzie, i zapraszał bym kolegów, którzy mogli by jej sobie po używać, a ja bym patrzył jak ją pierdolą i zalewają spermą

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
Nago w ogrodzie lezala wsrodn4ch kolesi
Gdy nadeszlem krzyknela ze jestem Jej facetem i w panice chciala sie ubierac,gdy zaslaniala cialo; oni przytrzymywali Ja specjalnie,rozciagneli Jej rece i przytrzymali Jej nogi
Smiali sie,Ona zawstydzona a ja.... odwrocilem sie....

Kobieta

Doroti90

Cichy Podglądacz
Ja z początku nie chciałam innego mieć faceta ale mąż mnie ciągle namawiał aż uległam a teraz mi się(y) to podoba

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
Moja Anka,gdy Ja namawiałem,myślała że to test
Gdy uwierzyła,oznajmiła że woli sex z innymi bez mojej obecności
Dlatego że ja chciałem patrzec