Nie dramatyzuj za bardzo.Niektórzy w wymiarze dla świrów widzę, że funkcjonują...

Nie dramatyzuj za bardzo.Niektórzy w wymiarze dla świrów widzę, że funkcjonują...
Następnym razem nasikaj mu do butaZbijacie sie tutaj ze mnie a ja chce goscia ukarac za to, co zrobil.
On już zaproszenia nie potrzebuje - oznaczył teren. Będzie wracał.Łeb bym urwała takiemu koledze i na bank przestała zapraszać. To jakiś świr. A i oczywiście buty do odkupienia przez niego.
Gdyby wąchał to i one w spermie by byłyPodejrzewam, ze to fetyszysta stop. Ciekawe czy wachal w lazience moje rajstopy. Masakra jak o tym pomysle.
W taki sposob? Obspermiajac moja garderobe?Gdyby wąchał to i one w spermie by były. Rozumiem że Ci się nie podoba jak facet fantazjuje o Tobie
![]()
Następnym razem to odrazu daj mu coś czego już nie nosisz. Na pewno coś się znajdzieW taki sposob? Obspermiajac moja garderobe?
Też jestem fetyszystą stóp, ale tak chamsko bym nie postąpił...Podejrzewam, ze to fetyszysta stop. Ciekawe czy wachal w lazience moje rajstopy. Masakra jak o tym pomysle.
Kup sobie szpilki na dużym obcacie i zostaw by go nakryć na tym a karą za nakrycie strap-on w jego stronę z słowami,, jak wolisz buciki to masz, ja mam twój tył za to"Podejrzewam, ze to fetyszysta stop. Ciekawe czy wachal w lazience moje rajstopy. Masakra jak o tym pomysle.
Ja jestem fetyszysta kurtek damskich.Słyszałam o fetyszyście kurtek puchowych, który pod nieobecność dziewczyny, spuścił jej się w rękaw kurtki. Mnie już chyba nic nie dziwi.
Good for youJa jestem fetyszysta kurtek damskich.
Uwielbiam się w kurtkach pieprzycGood for you![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| O | ZERŻNĘ SIĘ Z Panem/bądź Panami Gang band trójkąt uwielbiam sperme | Seks | 2 | |
| J | Czy próbujecie czasami w czasie masturbacji swoją sperme ?¿? | Masturbacja | 144 |