• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zlizywanie spermy z podłogi 💦

Mężczyzna

Ciekawy-swiata

Cichy Podglądacz
Mam taką fantazję, w której klękam przed jakimś facetem i rozpieszczam go ustami, a gdy dochodzi, spuszcza się na podłogę, i nazywając mnie szmatą, każe mi ją ładnie zlizać wypinając tyłeczek ;)
Mi sie zdarzyło z żoną, że spuściłem się w jej usta, zabroniłem połykać, kazałem wstać i całować się ze mną przekazując sobie spermę. Potem kazałem jej ukleknąć mając moją spermę w ustach i Ją oplułem na twarz mówiąc „Zbieraj to wszystko do ust i połknij Ty tania szmato” ;) Miało to swój klimat , szczególnie, że wstawieni byliśmi;)

Mężczyzna

PerwersPiss

Cichy Podglądacz
Mi sie zdarzyło z żoną, że spuściłem się w jej usta, zabroniłem połykać, kazałem wstać i całować się ze mną przekazując sobie spermę. Potem kazałem jej ukleknąć mając moją spermę w ustach i Ją oplułem na twarz mówiąc „Zbieraj to wszystko do ust i połknij Ty tania szmato” ;) Miało to swój klimat , szczególnie, że wstawieni byliśmi;)
Super zabawa. Jak ktoś lubi, to bardzo podnieca takie szmacenie.

Mężczyzna

dewastator

Cichy Podglądacz
Mam taką fantazję, w której klękam przed jakimś facetem i rozpieszczam go ustami, a gdy dochodzi, spuszcza się na podłogę, i nazywając mnie szmatą, każe mi ją ładnie zlizać wypinając tyłeczek ;)
moglabys byc w jakiejs ciasnej koszulce lub sukience i wypinac biust. Wtedy moglaby sperma isc na material na piersi. Potem mozna by bylo Cie oswobodzic z ospermionej szmatki i nia zetrzec z podlogi co na nia splynelo lub odbilo sie od szmatki na piersiach :)

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
W zasadzie to o wiele lepsze niż roboty sprzątające. Ile powierzchni ogarniesz na jednym spuście? Może jakiś biznesik zrobimy?