Mam taką fantazję, w której klękam przed jakimś facetem i rozpieszczam go ustami, a gdy dochodzi, spuszcza się na podłogę, i nazywając mnie szmatą, każe mi ją ładnie zlizać wypinając tyłeczek
Tylko jakbyś wypinala tyłeczek to raczej byś miała od razu drugą rundę bo na pewno byłby to bardzo podniecający widok
W takiej sytacji, w która dziurkę wolała byś?? A może w zajączka się pobawić i skakać od dziurki do dziurki ^^Mam taką fantazję, w której klękam przed jakimś facetem i rozpieszczam go ustami, a gdy dochodzi, spuszcza się na podłogę, i nazywając mnie szmatą, każe mi ją ładnie zlizać wypinając tyłeczek
W takiej sytacji, w która dziurkę wolała byś?? A może w zajączka się pobawić i skakać od dziurki do dziurki ^^
I Like that ^^ widzę mógłbym że się z tobą bawić na podobnym poziomie xDDOd dziurki do dziurki
to był by piękny widok, jedyne na co namówiłem żonę to wyzwiska w jej stronę jak robi mi loda i zlizywanie spermy ze mnie jak się spuszczę ale z podłogi albo z moich stóp było by rewelacyjne, ciekawe czy da się namówićMam taką fantazję, w której klękam przed jakimś facetem i rozpieszczam go ustami, a gdy dochodzi, spuszcza się na podłogę, i nazywając mnie szmatą, każe mi ją ładnie zlizać wypinając tyłeczek
Wytrysk na podłogę to jedno, ale miałabym cokolwiek z niej zlizywać? W życiu! Szanuję fantazję koleżanki, w końcu każdy jakieś ma, ale nie jestem psem, suką też nie, zlizywac z podłogi niczego nie będę.Nie chciałbym tego zrobić.
Wolałbym spuścić się albo w dziurkę, albo na ciało kobiety.
Wytrysk na podłogę jakoś mnie nie kręci.
A np z paczkąZlizywanie z podłogi, nigdy w życiu.
Jak zlizywać to albo z innej dziewczyny albo innego faceta
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Zlizywanie spermy | Seks | 4 | |
C | Do kobiet, zlizywanie | Seks | 14 | |
B | Zlizywanie swojego wytrysku | Fetysze i perwersje | 6 | |
B | potrawy ze spermy | Fetysze i perwersje | 8 | |
M | Smak spermy | Seks | 1 |