• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zlizywanie/jedzenie z penisa, cipki, piersi

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Nie ale chciałbym. Zlizywanko jakiegoś mleczko zagęszczonego albo polewy z ciała, stópek, cipki. No i z mojego ciałka też chętnie bym chcial coś podobnego

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Oczywiście. Zazwyczaj są to truskawki i maliny wyciśnięte na ciało partnerki, jej cipkę. Dodatkowym bodzcem jest to, że są z lodówki, pierwszy szok zimnych owoców zostaje przelamany moim ciepłym językiem i oddechem. W drugą stronę zdarza się bita śmietana, ale nie przepadam.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Pewnie, że się zdarzyło. Zlizywałem bitą śmietanę z cipki żony, lody z cycków a także wyciągałem zębami banana z cipki oczywiście go zjadając. Zawsze chętnie do tego wracam 😍

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
oczywiście że tak, standardowo bita śmietana z cipki i odbytu oraz z cycuszków, żona bitą śmietanę z mojego penisa i jajek, co więcej banan z cipki, żona zlizywała wino z mojego penisa oraz kilka razy dodawałem spermę do lodowych deserów

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Owszem zdarzało się. Lubię sobie tak urozmaicić całowanie i lizanie jej ciała, jednak raczej omijam okolice jej cipki aby wszystko tam grało pod względem higieny. Najczęściej upapram jej brzuch, cycki albo nogi czymś do zlizania.