Ja byłem kochankiem kobiety, która zdradzała męża. Miała 40 a ja 25 lat i to był mega okres. Najbardziej mnie podjarało, że dawała mi po niedługim czasie w obie dziurki , a mąż ja namawiał latami i mu nie pozwoliła;P
Ja byłem kochankiem kobiety, która zdradzała męża. Miała 40 a ja 25 lat i to był mega okres. Najbardziej mnie podjarało, że dawała mi po niedługim czasie w obie dziurki , a mąż ja namawiał latami i mu nie pozwoliła;P
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.