• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zdjęcia

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
jurnego, wysportowanego, przystojnego do patelni.
A ta patelnia jest głównie do duszenia, czy do smażenia na oleju? :)
Lubię jeździć na rowerze, pływać i spacerować, więc raczej można powiedzieć, że jestem wysportowany - choć zawsze wolałem trening wytrzymałościowy, a nie lubiłem oporowego (nie lubię siłowni i raczej nie polubię). Wysportowany nie oznacza muskularny.

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
A ta patelnia jest głównie do duszenia, czy do smażenia na oleju? :)
Lubię jeździć na rowerze, pływać i spacerować, więc raczej można powiedzieć, że jestem wysportowany - choć zawsze wolałem trening wytrzymałościowy, a nie lubiłem oporowego (nie lubię siłowni i raczej nie polubię). Wysportowany nie oznacza muskularny.
Tej pani, patrząc na jej wcześniejsze wpisy, zapewne chodzi o lizanie patelni i niekoniecznie tej kuchennej. :unsure:

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
o lizanie patelni i niekoniecznie tej kuchennej
Domyśliłem się - choć miałem nadzieję, że moja dwuznaczność i gra słów, to o duszeniu i smażeniu na oleju, zostaną zrozumiane. :)
Część osób lubi podduszanie cipką podczas facesittingu, a inni wolą po prostu minetkę, podczas której soczki z kobiety się sączą - i do tego odnosiło się moje pytanie.