• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zdjęcia

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
jurnego, wysportowanego, przystojnego do patelni.
A ta patelnia jest głównie do duszenia, czy do smażenia na oleju? :)
Lubię jeździć na rowerze, pływać i spacerować, więc raczej można powiedzieć, że jestem wysportowany - choć zawsze wolałem trening wytrzymałościowy, a nie lubiłem oporowego (nie lubię siłowni i raczej nie polubię). Wysportowany nie oznacza muskularny.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
A ta patelnia jest głównie do duszenia, czy do smażenia na oleju? :)
Lubię jeździć na rowerze, pływać i spacerować, więc raczej można powiedzieć, że jestem wysportowany - choć zawsze wolałem trening wytrzymałościowy, a nie lubiłem oporowego (nie lubię siłowni i raczej nie polubię). Wysportowany nie oznacza muskularny.
Tej pani, patrząc na jej wcześniejsze wpisy, zapewne chodzi o lizanie patelni i niekoniecznie tej kuchennej. :unsure:

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
o lizanie patelni i niekoniecznie tej kuchennej
Domyśliłem się - choć miałem nadzieję, że moja dwuznaczność i gra słów, to o duszeniu i smażeniu na oleju, zostaną zrozumiane. :)
Część osób lubi podduszanie cipką podczas facesittingu, a inni wolą po prostu minetkę, podczas której soczki z kobiety się sączą - i do tego odnosiło się moje pytanie.