• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zdarzył wam się samoistny orgazm?

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
Słyszałem że kobiety potrafią mieć samoistny orgazm gdy np. pomyślą o czymś podniecającym i nie tylko
Czy zdarzyło wam się że niespodziewanie dostaliście orgazmu i nie mogliście nad tym zapanować?
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
Orgazmu, nie, ale raz miałem samoistny z PESZELAKAa, nie wpominam za dobrze. Innym razem drugi samoistny jak mi się ingrediencje pomieszały za szybko i dygestorium poszło z hukiem.
Obu nie wspominam za dobrze, wręcz źle, bardzo źle....

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.
Myslalem ze te piski w samolotach podczas turbulencji to manifestacja strachu. Teraz jak bede swiadkiem takich rzeczy głosno zaczne komentowac.
"Własnie strach mnie przelecial - ty tez to poczulas :D" "Gdzie on nauczyl sie tak latac" :D Jest naprawde niesamowity!!