• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zbliżenie z koleżanką z pracy

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Jeszcze na koniec życzę autorowi tematu powodzenia i żeby wszystko ułożyło się po jego myśli i żeby był szczęśliwy.

Postaram się już nie udzielać w wątku,choć nie obiecuję ahhh.... moją słaba silna wola ;)

Mężczyzna

MilyPan3

Cichy Podglądacz
Jeśli byłem dla Niej tylko zabawką, umilaczem czasu to nie przeszkadza mi to, bo wiedziałem od samego początku, że to co robimy to jest chwilowe i na pewno nic z tego wielkiego nie będzie. Ja mam fajne przeżycie, którego nie zapomnę. Jeśli tylko mam z nią gadać na tematy służbowe to tak będzie. W każdym bądź razie nie zrobię żadnego ruchu, zobaczymy co się wydeklaruje. Jak wspomniałem ta Dziewczyna jest dla mnie zagadką. Nigdy w życiu bym się po niej nie spodziewał takiego zachowania. A ciekawe z drugiej strony czy tylko do mnie się tak zachowała czy miała też innych kolesi do głaskania :)

Mężczyzna

Pitter3

Cichy Podglądacz
Jeśli byłem dla Niej tylko zabawką, umilaczem czasu to nie przeszkadza mi to, bo wiedziałem od samego początku, że to co robimy to jest chwilowe i na pewno nic z tego wielkiego nie będzie. Ja mam fajne przeżycie, którego nie zapomnę. Jeśli tylko mam z nią gadać na tematy służbowe to tak będzie. W każdym bądź razie nie zrobię żadnego ruchu, zobaczymy co się wydeklaruje. Jak wspomniałem ta Dziewczyna jest dla mnie zagadką. Nigdy w życiu bym się po niej nie spodziewał takiego zachowania. A ciekawe z drugiej strony czy tylko do mnie się tak zachowała czy miała też innych kolesi do głaskania :)
To niesamowite, ale jak czytam Twoją historię to tak jak bym czytał o moim przypadku sprzed paru lat. Dosłownie te same zachowania (skrytosc, malomownosc), piękna dziewczyna 30+, no i te mizianie.. Powiedz jezzcze, że mówiła żebyś posmyral ją po szyi zamiast po ramionach 😳 Co prawda od jakiegoś czasu już nie pracujemy razem (zwolniła się) ale historia z początku miła, nie skończyła się przyjemnie. Zanim napisze coś więcej, zdradź mi proszę imię tej kokietki. Nie chce Ci mieszać w głowie.

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Czasem jeśli dziewczyna jest nie wiem jak śliczna i pcha się do łożka to... praca to praca.

Innymi słowy: nie mieszać spraw prywatnych z zawodowymi ;)
A co jak nie "iskrzy"? Jestem w sytuacji, gdzie dziewczyna z którą pracowałem jako podwykonawca firmy w której ona była pracownikiem (na szczęście mnie już tam nie ma) już wtedy wyraźnie dawała do zrozumienia że chciała by ze mną być i td. Włącznie z nawet nie aluzjami, ale wyraźnie mówionymi propozycjami seksualnymi. śliczna nie jest OK. Normalna, przeciętna MILF choć z pięknymi piersiątkami, fajnie nam się gada, wie o moich upodobaniach i fetyszach. Mało tego, powiedziała wprost że chętnie sama ich ze mną spróbuje. Z jednej strony - Kobieta marzenie, mógł bym Ją mieć w każdej pozycji i miejscu jakie tylko by mi przyszło do głowy. Ale z drugiej...

Ostatnia edycja: