• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zbiornik.com Macie tam konto? Co sądzicie o tym portalu?

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Jeszcze raz, wielkimi literami: JAK KTOŚ NIE ZNOSI KRYTYKI TO NIECH NIE PROSI O OCENĘ.
nie-znasz-nie-oceniaj.jpg

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Pytanie powinno brzmieć - czy ci się podobam. Jak to mówią, każda potwora znajdzie swego amatora - dla ciebie za gruba, dla innego w sam raz. Też mam tam konto ale jak mi się ktoś nie podoba to po prostu przechodzę dalej. Każdy potrzebuje dobrego słowa i towarzystwa a ludzie naprawdę mają różne gusta. Czasami milczenie naprawdę jest złotem.

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Niedawno założyłem, ale całkiem fajne miejsce, choć trzeba trochę po nim pobłądzić. Szkoda że, chyba nie da się przesortoeac osób, które wchodzą na live

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Niedawno założyłem, ale całkiem fajne miejsce, choć trzeba trochę po nim pobłądzić. Szkoda że, chyba nie da się przesortoeac osób, które wchodzą na live
Jeśli dodasz profil do obserwowanych to będziesz widział kiedy prowadzi transmisję. Ale nie licz że za darmo coś zobaczysz, przynajmniej u pań

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Pytanie powinno brzmieć - czy ci się podobam. Jak to mówią, każda potwora znajdzie swego amatora - dla ciebie za gruba, dla innego w sam raz. Też mam tam konto ale jak mi się ktoś nie podoba to po prostu przechodzę dalej. Każdy potrzebuje dobrego słowa i towarzystwa a ludzie naprawdę mają różne gusta. Czasami milczenie naprawdę jest złotem.
Dokładnie. Nie ma nakazu słania pochlebstw, gdy ktoś ci się nie podoba. Nie można też wykluczyć, że dana osoba komuś się podoba mimo wszystko, bo sam ma już swoje lata i różne niedoskonałości. W ogóle jest tam mnóstwo osób starszych czy po prostu zwyczajnych ludzi, którzy w ten sposób mogą bardziej akceptować swoje ciało. No ale nie przetłumaczysz tego chamowi, który życiowe niedostatki rekompensuje sobie takim zachowaniem. O tym jestem przekonany, bo nikt normalny i szczęśliwy w życiu tak nie robi. Też mógłbym manifestować obrzydzenie na widok wielu osób na zbiorniku, ale nie jest mi to do niczego potrzebne i nie widzę sensu w sprawianiu komukolwiek przykrości.