• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zbiornik.com Macie tam konto? Co sądzicie o tym portalu?

Mężczyzna

Pan_Perwersyjny

Cichy Podglądacz
Konwencjonalny nazwijmy to seks nigdy mnie nie kręcił. Nawet mój pierwszy stosunek i okoliczności w jakich do niego doszło jest materiałem na pikantne opowiadanie erotyczne. Ponadto moja pierwsza dziewczyna zgrała się ze mną idealnie jeżeli chodzi o preferencje więc warunki do rozwoju miałem wymarzone... choć wtedy myślałem, że wszyscy ludzie tak robią ;) Jestem dość pewny siebie i naprawdę wcześnie zacząłem realizację swoich fantazji... apetyt rośnie w miarę jedzenia... Swoje pierwsze konto na zbiorniku założyłem 22 lata temu. Miałem 16 lat... i niezły bagaż doświadczeń jak na swój wiek. Przez pierwsze 3 lata byłem jedynie zbiornikowym obserwatorem. Później skupiłem się na znajomościach, które zawierałem ze zbiornikwcami w realnym świecie. Choć od zawsze stawiałem na jakość nie ilość to przez te wszystkie lata zaliczyłem niejeden portal i zawarłem niejedną ciekawą znajomość. Dziś też mam konto na zbiorniku, ale zaglądam tam o wiele rzadziej i z o wiele mniejszym zapałem. Moim zdaniem społeczność zbiornikowa zmieniłą się diametralnie i trochę tęsknię za czasami, w których 80% dzisiejszych użytkowników wtedy wstydziła się pomyśleć o takim miejscu a szczytem perwersji przeciętengo Kowalskiego był seks w plenerze... Mam wrażenie, że dziś to taki instagram dla swingersów i agencja towarzyska online.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Erotic_art69 chodź:)
Hehehe, uwielbiam takie profile...

"Wirtualne Spotkanie ze mną to nie zwykła kamerka. To wyzwanie dla twojej wytrzymałości i uczta dla głowy.. (...) Privy z kam , moje audio , czy filmy są płatne. To nie jest koszt .. to inwestycja"
I jednocześnie jeden filmik uwierzytelniający konto, który NICZEGO powyżej nie pokazuje nawet na ułamek". Czyli kupowanie kota w worku, które w 99% przypadków kończy się wyrzuceniem kasy w błoto...
Być może w tym wypadku się mylę, ale widziałem już za dużo profili abym ufał takim profilom.

Mężczyzna

on30Andrychow

Cichy Podglądacz
Mam. Zbiornik, datezone to wylęgarnia prywatnych qrew za 500 nie podchodz. Kiedyś na czacie Interia szło kogoś poznac teraz również juz lipa.