• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zapowietrzająca i pierdząca cipka podczas penetracji

Mężczyzna

ARV07

Cichy Podglądacz
Może nie jestem Panią ale najczęściej właśnie od tylu, partnerka na początku była zawstydzona lecz teraz nie zwracamy na to uwagi. Jak stosujesz technikę że wyciągasz całego i wkładasz to często się tak robi, mnie to podnieca i nie przeszkadza

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Najczęściej od tyłu. Bo pochwa szczelnie otacza penisa. To normalne, nic wstydliwego, raczej zabawne i podniecające. Gorzej jak dzieci za ścianą. Wówczas ostry, szybkie pompowanie cipki bywa przeszkadzające.

Mężczyzna

młody_uczen

Cichy Podglądacz
Najbardziej mi się w tym temacie podoba rzeczowe podejście do omawianej sprawy. Załącznik nie pozostawia wątpliwości w temacie zapytania. PS gdybyś miała podobne problemy z drugą dziurką to chętnie pomożemy.

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
Norma, szczególnie jak masz pindola który wywija się do góry (a takiego posiadam) Teraz to nie problem, z żonką ale wcześniej był dyskomfort i spięcie szczególnie jak kobieta się spina. Serio zapowietrzysz i bardziej boli niż sprawia przyjemność :D Więc niech pierdzi cipką na zdrowie i zróbcie z tego wasz żart łóżkowy. (przynajmniej u mnie podziałało, a teraz jak jest luźna w ogóle nie ma z tym problemu) Do boju dziewczyno !!!!