• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zapłodnienie podczas okresu?

Status
Zamknięty.

SETH

Podrywacz
Ostatnio toczyłem burzliwą dyskusję z moją dziewczyną na wyżej wspomniany temat. Ja twierdziłem, że podczas okresu u kobiety niemożliwe jest by zaszła w ciążę. Chyba, że będziemy mieli do czynienia z plemnikami-terminatorami, które przeczekają gdzieś te kilkadziesiąt godzin.

Natomiast moja dziewczyna twierdzi, że i tak może dojść do zapłodnienia jajeczka.. Mówiła, że tak mówił jej kiedyś nauczyciel od biologii..

I co Wy na to :?: Kto ma racje? Czy może prawda leży gdzieś po środku

rose

Biegły Uwodziciel
TAK

oczywiście, że podczas okresu można zajść w ciążę, to wiąże sie z faktem iz czasami dochodzi do dodatkowej owulacji w trakcie miesiączki.. niestety to jet mozliwe.. :(

SETH

Podrywacz
Dzięki rose za odpowiedź. Będę musiał się przyznać do błędu.. :) Jak ja nie lubię nie mieć racji :p

monika

Cichy Podglądacz
SETH napisał:
Ostatnio toczyłem burzliwą dyskusję z moją dziewczyną na wyżej wspomniany temat. Ja twierdziłem, że podczas okresu u kobiety niemożliwe jest by zaszła w ciążę. Chyba, że będziemy mieli do czynienia z plemnikami-terminatorami, które przeczekają gdzieś te kilkadziesiąt godzin.

Natomiast moja dziewczyna twierdzi, że i tak może dojść do zapłodnienia jajeczka.. Mówiła, że tak mówił jej kiedyś nauczyciel od biologii..

I co Wy na to :?: Kto ma racje? Czy może prawda leży gdzieś po środku
Zabrania sie Kontaktów plciowych w tych dniach gdyz moze to zdestabilizowac flore bakteryjna pochwy oraz doprowadzic do stau zapalnego oraz wielu podraznien. Pozdrawiam :) ja to umiem psuc humor ;p

rose

Biegły Uwodziciel
ee no fakt, że kobieta jest wówczas bardziej podatna na infekcje.. ale bez przesady.. jesli oboje mają ochote to spox :) orgazm łagodzi bóle menstruacyjne..

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry