Jestem tutaj nowy i postanowiłem opisać mój najnowszy plan działania, leczę się już ponad rok mam za sobą 3urologów pierwszy zlecił badania bez próby stamleya, niestety nic nie wyszło z posiewów poczym dal mi baktrim i cipronex.... Marne efekty wręcz pogorszenie stanu, drugi urolog stwierdził, że zapewne mam problemy z plecami no i teraz jestem pacjentem nowego urologa, nie chce nikogo reklamować więc nie będę posługiwał się nazwiskami. Podobno bardzo dobry, i fakt zalecił najbardziej szczegółowe badania do tego próbę 4 szklanek, muszę przyznać, że podszedł do sprawy najbardziej profesjonalnie i rzeczowo, nie sugerował mi,że ten ból to od pleców.... W poprzednich badaniach nic nie wychodziło natomiast z tej próby stameya wyszło, że mam ,,enterococcus faecalis" więc można powiedzieć iż trochę się ucieszyłem gdyż uważam to za jakiś postęp bo juz mniej więcej wiem z czym mam do czynienia
Do rzeczy a więc najnowsze zalecenia to:
28 dni Moloxin 400mg, probiotyki 2x dziennie do tego nac 500mg rownież codziennie po zakończeniu terapi następna próba stameya i komplet badań do tego po badaniach szczepionka strovac z Niemiec. Co sądzicie panowie o tym planie działania jakieś sugestie bądź rady od bardziej doświadczonych w bojach z tym schorzeniem ?

28 dni Moloxin 400mg, probiotyki 2x dziennie do tego nac 500mg rownież codziennie po zakończeniu terapi następna próba stameya i komplet badań do tego po badaniach szczepionka strovac z Niemiec. Co sądzicie panowie o tym planie działania jakieś sugestie bądź rady od bardziej doświadczonych w bojach z tym schorzeniem ?