Random, jak ty pierdolisz...
. Jakbyś całe życie był bez seksu i nie miał na niego szans, to w końcu byś też się przyzwyczaił i nie myślał o nim. Bo na co to komu? Seks jest przeznaczony tylko dla kobiet i super przystojnych facetów + bad boyów.
Dla mnie jakoś jest przeznaczony. W sumie większość facetów jest w związkach lub żonata i jakiś tam seks uprawiają. Może nie taki mega zajebisty ale jednak to robią.
Po chuj ma brać gumki, skoro ich nie chciał użyć?
Eh, a telefon bierzesz tylko wtedy kiedy planujesz że do kogoś będziesz dzwonił?
Jak ktoś idzie na randkę to chce jej użyć albo przynajmniej liczy się że może chcieć jej użyć.
Nie rób się na siłę głupszy.
Najebałeś w dwa miesiące pobytu więcej wpisów niż ja przez osiem lat pobytu na forum. Wszystkich wkurzasz a przede wszystkim robisz szkodę dla siebie, bo żadna rada czy informacja nigdy nie jest dla ciebie żadną inspiracją żeby może spróbować coś zrobić czasem inaczej.
Bo tu wszedłem z ciekawości.
Chuja prawda. Nie skupiasz się na czytaniu, tylko pisaniu swoich "mądrości" a raczej marudzenia. A czytają to też ludzie mający więcej doświadczenia od ciebie we wszystkim. Wiedzy również. Rozumiem że można być wkurwionym bo wiem jak to jest przejebane szukać sobie laski, ale po co tutaj w ogóle się udzielasz? Sprawia ci przyjemność marudzenie? Szukasz współczucia czy czego? Tylko nie pierdol mi o ciekawości. Z ciekawości to ja czytałem twoje opisy speed datingu bo od takiej łajzy jak ty też mogę się czegoś dowiedzieć.
Dopierdalasz się do każdego, nawet do Blackswaan, gdzie ona jest świetną laską i gdyby wszystkie były takie jak ona, to by nawet takich marudzących zjebów jak ty nie było. Rusz dupsko, zrób prawko, pomyśl co robisz źle i skończ wkurwiać ludzi jak dzieciak co płacze że chce innego cukierka. I nie wmawiaj frustracie seksualny na sexforum że nie myślisz o seksie idąc na randkę. Jak ktoś wychodzi z założenia że z randki będzie na pewno lipa to na nią nie idzie. I gdzie ty czytałeś o laskach co seks dopiero po miesiącu znajomości? Wśród byłych zakonnic?
Żadna dziewczyna się nie spotka z facetem na randce, jeśli będzie mieć podejrzenia, że chodzi mu o seks.
xD O nie, seks jest niedopuszalny xD
Dodatkowo facet mówi być bad boyem lub być mega przystojny, wysoki i wysportowany.
Ty nie potrafisz napisać postu bez napisania "facet musi być mega przystojny, wysoki i wysportowany". O czym by nie był temat rozmowy.