• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zamrażanie spermy, zbieranie jej a potem wypicie

Mężczyzna

Anih123456

Cichy Podglądacz
Cześć czy ktoś z was zamraza spermę daje ją do lodówki lub zamrażarki? A potem wypija ją? Ile dni może taka spermę trzymać i do kiedy można sobie dolewać do zamrożonej próbowaliście to robić ? Wystarczy mieć w lodowce czy w zamrażarce ?

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
mam ten sam problem, moją fantazją jest widzieć żonę jak ma zalaną całą twarz i sperma ścieka jej z policzków na piersi i brzuch, niestety większa ilość panów nie wchodzi w grę, chciałem żeby ok. 15-10 panów spuściło się na jej twarz ale niestety to nie realne, więc pomyślałem że zbiorę więcej mojej spermy i zaleje jej twarz ale średnio to wychodziło, daj znać jak coś Ci się uda wymyślić w temacie przechowywania

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Sam nie mrozilem, choć nieraz też mam takie fantazję.

Ogólnie sperma po około 15 minutach od wytrysku oni się płynna, tak, że raczej taka zebrana na później będzie całkiem wodnista, choć trochę mleczna. Tak, że to zdecydowanie nie to samo co świeża.
Wiem, bo do domowego testu na obecność plemników się czeka aż jest płynna i wszystko się zgadza z instrukcją.

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Nie Bez Powodu Istnieje PermaFrost I Zamrażarka Dla Biedaków 😉 Można Spróbować Z Głębszym Pojemnikiem I Się Do Niego Spuszczać Regularnie 💁‍♂️ A Potem Wszystko OdMrozić, Wlać Do Jakiejś Foremki Przypominającej Dildo I ZaMrozić Ponownie 😎

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Moja pani żona po kilku szczerych rozmowach w których otwarcie opowiedziałem o swoich fantazjach na temat spermy zaproponowała, żebym kupił pojemnik i schował we wskazanym przez nią miejscu w zamrażarce i kiedy poczuję taką potrzebę mogę po masturbacji zamrozić swój soczek. Powiedziałem jej że chciałbym abyśmy wypili oboje kawę że spermą. Powiedziała że mogę czasem ją tak zaskoczyć. Od tego czasu kilka razy piliśmy poranną kawę, w której była zamrożoną sperma i to tak po dwa strzały do każdej filiżanki. Objgu nam się to podobało. Na jednym z naszych sex wyjazdów powiedziałem ,żechciałbym zebrać większą ilość i żeby to ona z zaskoczenia dała mi to do wypicia albo w drinku albo że szklanki. Umówiłem się że będę dolewać do kubeczka w zamrażarce dotąd, aż sama zdecyduje się mi to podać. Na dzień dzisiejszy mam zamrożone 10 wystrzałów. Aby zachować kremową białą konsystencję. Wyciągam kubek z zamrażarki bezpośrednio przed wystrzałem, tryskam i natychmiast wkładam do zamrażarki. Mam nadzieję, że dzięki temu zachwam do spożycia mleczko o kremowej gęstej konsystencji. Od następnego tygodnia chyba zacznę napełniać drugi kubek i zabierzemy to zamrożone na sex weekend.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Teraz mogę podzielić się kolejnym doświadczeniem. W ramach degustacji zapytałem moją panią czy mogę sobie odgryźć kawałek zamrożonej i potrzymać w ustach. Zgodziła się więc odgryzłem fragment zmrożonej spermy. Super uczucie na języku, jak najlepszy deser. Bezpośrednio przed pójściem do łóżka z moją panią wstawiłem do garnka z ciepłą wodą kubek z 6 wytryskami wyjęty dopiero co z zamrażarki. Rozmrażał się dobre 15 minut. W trakcie bzykania odkręciłem kubek i wziąłem trochę do ust. Było bardzo fajne, konsystencja jak świeżej tylko trochę chłodniejsze. Wypuściłem odrobinę na brzuszek mojej Ż i zlizałem. Nie chcąc dłużej czekać wlałem sobie do ust resztę zawartości. Niestety w środku były jeszcze spore grudki nie rozmrożone. Trzymałem to w zamkniętych ustach posuwając moją panią od tyłu. Kiedy poczułem że całość się rozmroziła postanowiłem to przełknąć.Uczucie podniecania było w tym momencie tak silne że od razu mój ptaszek odpalił. Niestety na drugi dzień spotkało mnie to co część kobiet połykających opisuje-biegunka. Ale i tak było warto.
Wnioski, które wyciągłem z tego doświadczenia:
1 Zamrażać w jednej porcji maksymalnie 3 wytryski. Większą ilość strasznie długo się rozmraża.
2. Przed podgrzaniem w ciepłej wodzie chyba lepiej to kilka godzin wcześniej przełożyć z zamrażalnika do lodówki aby podnieść temperaturę w głębi bryły z tych minus 18 do takie przy której całość rozmrozi się jednakowo.
3. Mega fajne jest odgryzanie mniejszych porcji i rozmrażanie a później zabawa w ustach.
4. Trzymanie pełnych ust spermy podczas bzykania, aż do momentu nadejścia finału podnieca jak cholera.
5. Nie mam pomysłu jak zapobiec biegunce.