Może ta, Pani Mądralińska, idealnie do mnie pasujeNie ma takiej ,"edukatorka"

Może ta, Pani Mądralińska, idealnie do mnie pasujeNie ma takiej ,"edukatorka"
Ojej, wyluzuj. Nie możesz tego całego pomysłu wziąć z dystansem? Mam wrażenie, że kobiety tutaj mają z tym problem i wszystko biorą na serio. Spokojnie. Nikt nie będzie zalewał twojej fotkiPowiem Wam edukacyjnie, im facet bardziej wpatrzony w swojego fiuta, tym słabszy z niego kochanek. Niektórzy tak kochają swoje maczugi i są w nich zakochani, że nie zauważają piękna ciała kobiety.
Mistrz sarkazmu widzęOjej, wyluzuj. Nie możesz tego całego pomysłu wziąć z dystansem? Mam wrażenie, że kobiety tutaj mają z tym problem i wszystko biorą na serio. Spokojnie. Nikt nie będzie zalewał twojej fotki![]()
Hm...jakaś moda od paru tygodni na edukowanie wśród was się rozprzestrzenia, ale lepsze to od dotychczasowego szydzeniaMoże ta, Pani Mądralińska, idealnie do mnie pasuje![]()
Tego jeszcze tu chyba nie było. Pokazuj ja zalewasz te jedrnuchne , wielkie cycuchy Sailor MoonTo pokazywać? Czy nie pokazywać? O to jest pytanie
Ty masz coś do młodych, staruszko?Mistrz sarkazmu widzędystans to moje drugie imię chłopcze.
Tylko nie wielkie, wypraszam sobie!Tego jeszcze tu chyba nie było. Pokazuj ja zalewasz te jedrnuchne , wielkie cycuchy Sailor Moon![]()
Ale co, zalewajkę gotować? Można, kurcze dzisiaj wszystko możnaJuz można?
Smażyć, słońce jestAle co, zalewajkę gotować? Można, kurcze dzisiaj wszystko można![]()
Teraz to sie chyba wjebałeśTego jeszcze tu chyba nie było. Pokazuj ja zalewasz te jedrnuchne , wielkie cycuchy Sailor Moon![]()
Daj spokój....ale za to jędrne ,krągłe i soczyste... Mniam mniam, cmok cmokTylko nie wielkie, wypraszam sobie!
Uff, uratowany...Daj spokój....ale za to jędrne ,krągłe i soczyste... Mniam mniam, cmok cmok![]()
Ale Mi teraz apetytu narobiłeśTego jeszcze tu chyba nie było. Pokazuj ja zalewasz te jedrnuchne , wielkie cycuchy Sailor Moon![]()
Spokojnie.... uciekłaAle Mi teraz apetytu narobiłeś![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Zalewanie bielizny | Ogłoszenia | 0 | |
M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 | |
P | Zalewanie zdjęć razem z innym facetem | Fetysze i perwersje | 8 | |
![]() |
Zalewanie | Fetysze i perwersje | 44 | |
A | Zalewanie fotek i nie tylko | Fetysze i perwersje | 15 |