Szkoda papieru. Ale jak będziesz już drukował, to zawsze dwustronnie - tak jest bardziej eko.Wydrukuje zdjęcie chętnej pani, a następnie spuszczę się na nie i Ci odeślę. Mam nadzieję, że znajdzie się chętna
Zmień tło na białe żeby było bardziej ekoSzkoda papieru. Ale jak będziesz już drukował, to zawsze dwustronnie - tak jest bardziej eko.
Filozoficzne pytanie, czy stara, zleżała sperma ma w sobie coś seksownego? Coś mi się nie wydaje, no ale może się nie znam...Zmień tło na białe żeby było bardziej eko![]()
Wychodzi na to że się znaszFilozoficzne pytanie, czy stara, zleżała sperma ma w sobie coś seksownego? Coś mi się nie wydaje, no ale może się nie znam...
No jak ktoś woli prochy to może nie jest to seksualne ale być może kopa dajeFilozoficzne pytanie, czy stara, zleżała sperma ma w sobie coś seksownego? Coś mi się nie wydaje, no ale może się nie znam...
Co to za jednaKto lubi zalewać na Whereby?
Program rządowyCo to za jedna![]()
Pobieranie spermy, urzędoweProgram rządowy
Faceci - ZalewajkiPobieranie spermy, urzędowe, japrdl co za czasy
![]()
Ale, że jak zakochani w swoim? Jak sie to objawia?Powiem Wam edukacyjnie, im facet bardziej wpatrzony w swojego fiuta, tym słabszy z niego kochanek. Niektórzy tak kochają swoje maczugi i są w nich zakochani, że nie zauważają piękna ciała kobiety.
Rucha cię taki i widzi jedynie zajebistość swojego fiuta, może ci nawet patrzeć między nogi poczas penetracji, a kobiety w tym stosunku nie widzi. Kobieta przy taaakim fiucie to jest betka, w sumie nuda.Ale, że jak zakochani w swoim? Jak sie to objawia?
Nie no serio są tacy?Rucha cię taki i widzi jedynie zajebistość swojego fiuta, może ci nawet patrzeć między nogi poczas penetracji, a kobiety w tym stosunku nie widzi. Kobieta przy taaakim fiucie to jest betka, w sumie nuda.
Aż bym sobie samej dała emotkę haha, gdybym mogłaRucha cię taki i widzi jedynie zajebistość swojego fiuta, może ci nawet patrzeć między nogi poczas penetracji, a kobiety w tym stosunku nie widzi. Kobieta przy taaakim fiucie to jest betka, w sumie nuda.
Nie ma takiej ,"edukatorka"Aż bym sobie samej dała emotkę haha, gdybym mogła![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Zalewanie bielizny | Ogłoszenia | 0 | |
M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 | |
P | Zalewanie zdjęć razem z innym facetem | Fetysze i perwersje | 8 | |
![]() |
Zalewanie | Fetysze i perwersje | 44 | |
A | Zalewanie fotek i nie tylko | Fetysze i perwersje | 15 |