Napisz Kamilo.1122@wp.plSpuszczę się na nagie zdjęcia kobiet. Pisać priv

Napisz Kamilo.1122@wp.plSpuszczę się na nagie zdjęcia kobiet. Pisać priv
Bardzo chętnieJakiś mlodzieniec chcialby ze mna i przy mnie?
Zalejesz moja sąsiadkę?
Do usługWysle s2oje zdjecie wzamian za film i kilka zdjec z twojej zabawy przy nim
Intrygujące, ekscytujące... po części o to właśnie chodzibo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intrygujei jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."
Jestem chętnyWysle s2oje zdjecie wzamian za film i kilka zdjec z twojej zabawy przy nim
Z wielką przyjemnością to zrobięWysle s2oje zdjecie wzamian za film i kilka zdjec z twojej zabawy przy nim
Podnieca i mnie. I żoneDrogie panie czy podnieca was/ podoba wam się wasze zdjęcie zalane spermą? Lub z dostawionym penisem do waszej foty?
bardzo chętnie pokaże jak to robie, jeśli Cię to nadal interesuje proszę o kontakt privDroga młodzieży, ktoś chciałby zaspokoić się dzisiaj przy mnie i pokazać mi jak to tobi. Uwaga. Mam 44 lata. MILF... Ale podniceją mnie młodsi, bo lubię kusić![]()
Tak absolutnie się zgadzam, mały procent kobiet tu na forum, albo faceci podszywający się pod kobiete, a jeśli poprosisz o zdjęcie weryfikacyjne to nagle kontakt się urywaKrótko podsumuję temat "zalewania fotek".
Realnych tu tyle co kot napłakał, większość to jakieś zmyślone akcje, ktoś się naoglądał nie tych filmów za dzieciaka.
Pewien mały odsetek to partnerzy mało atrakcyjnych panien, zdjęcia z meliną w tle i zapuszczonym kroczem są mało spektakularne, tak delikatnie mówiąc.
Obiektywnie patrząc nie doczekałem się w pokłosiu żadnego z podobnych wątków żadnej foty, która by mnie na kolana rzuciła.
Ale jakby ktoś miał chęć powalczyć to zapraszam, mogę się spuścić (kolokwialnie pisząc) na zdjęcie jakiejś fajnej dupki... Oczywiście upamiętniając to na zdjęciu![]()
zalewamyMiło spojrzeć na takie zdjęcie
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Zalewanie fotek i nie tylko | Fetysze i perwersje | 15 | |
| K | Zalewanie fotek filmów | Ogłoszenia | 2 | |
| A | Zalewanie wydrukowanych zdjęć | Ogłoszenia | 52 | |
| C | Zalewanie bielizny | Ogłoszenia | 3 | |
| M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 |