SETH napisał:A jak długo ta przerwa trwała:?: I co tam takiego robiliście :?:
Ja jedynie jakie zakwasy kiedyś miałem to zakwasy języka.. strasznie mnie bolał po francuskich pocałunkach..
heh no co prawda to prawdarose napisał:to normalne, że po dłuższej przerwie pojawiły się zakwasy bo przecież seks to też wysiłek co prawda b przyjemny ale zawsze wysiłek
hmm mnie tez troszke bola ale przyjemnosc jest silniejsza wiec bolu nie czuje juz a w gole jak dziewczyna lezy i ma nogi do gory podniesione to jest bardzo podonbnie jakby na nim siedziała i tez jest bardzo przyjemnie tylko ze w tej pozycji moga ja całe nogi bolec to juz lepiej nie kombinowacEdeq napisał:Moją dziewczynę po kilkunastu minutach w pozycji na jeźdzca (Ona na górze) zaczynają boleć... uda. I bardzo z tego powodu Jej przykro, bo w tej pozycji Jej najlepiej, a musi po jakimś czasie przerwać i zmienić... :?
Heh, mam to samo. Jest jednak na to sposób. Po prostu musisz* przyjąć tak pozycję, aby nie musieć* za bardzo wysuwać języka, czyli że tak powiem "pod kątem prostym" (abyś się nosem nie musiał* opierać o nią). Najlepiej aby ona leżąc na plecach miała coś pod pupą lub ty po prostu klęknij na ziemi przed tapczanem, na którym ona leży.Koszałek Opałek napisał:Mnie sam język nie boli ale ta, hmm, niteczka co jest łączy jakby język z dolną częścią jamy ustnej zaczyna się coraz mocniej podrażniać o zęby i potem mnie cholernie boli ;/
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Rozmowy o seksie w związku | Seks | 4 | |
G | Szukam kobiety do popisania o seksie i nie tylko. | Seks | 0 | |
Dominacja w seksie i życiu | Fetysze i perwersje | 2 | ||
K | Śmietnik po seksie | Seks | 10 | |
T | Ziomek do pogadania o seksie | Masturbacja | 78 |