• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zakup pierwszej klatki

S

STOngura

Guest
Witam,

Wpadłem na pomysł zakupu swojej pierwszej klatki na penisa. Jestem niby dorosły mam 21 lat, dosyć aktywny seksualnie, jednak mam problem z bardzo częstymi wzwodami. Niby to przemija z wiekiem i czym człowiek starszy tym nie ma takich dziwnych wzwodów w normalnych sytuacjach, jednak ja nadal czasem tak mam. Lubie czasem pochodzić w spodniach bez bielizny jednak takie założenie spodni bez bielizny od razu kończy się wzwodem, na basenie czy siłowni w przebieralni też normalnie przebieram się przy wszystkich, biorę nago prysznic jednak to też zawsze wzwód bo poczuje że to takie fajne. I pomyślałem, że może klatka by mi pomogła nauczyć się to kontrolować. Zakładałbym sobie to na cały dzień i zdejmował to do sexu i ewentualnie na noc żeby zdrowotnie mieć normalnie wzwód w nocy bo wiadomo każdy z nas ma.

Czy to dobry pomysł do takiej nauki kontroli? Czym kierować się przy zakupie pierwszej klatki, polecacie coś fajnego na początek i jeszcze pytanie czy dłuższe noszenie takiej klatki nie obciska jakoś bardzo moszny wokół której jest założona ta obręcz?

S

STOngura

Guest
Może chociaż ktoś podpowie czy lepiej będzie kupić taki plastikowy przezroczysty czy np. taki "metalowy"?