• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zakonnica

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Witam serdecznie🙂
Pisze tutaj ze mną pewien człowiek (Domyślam się że młody) który to twierdzi że zakochał się z wzajemnością w pewnej zakonnicy (jest to zapewne jego fantazja , gdyż nie był wstanie nawet podać nazwy zakonu swojej wybranki 🙂)
Jednak temat trochę mnie zaintrygował.
Czy znacie jakieś historie związane z sexem, które bezpośrednio związane są z zakonami żeńskimi?
Tematyka trochę kontrowersyjna jednak wychodzę z założenia że nic co ludzkie nie będzie mi obce 🙂
Zapraszam do dyskusji 🙋‍♀️

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Wśród moich znajomych nigdy nie słyszałam o relacji z zakonnicą, ale o księżach obiło mi się o uszy to i owo. Po wielu latach sama skojarzyłam pewne fakty, które na prawdę musiały mieć miejsce.
Jakiś czas temu przeczytałam książkę pt.: ,,Zakonnice odchodzą po cichu" i jeszcze jedną, której tytułu nie pamiętam. Tematyka i wnioski podobne. Te dziewczyny wstępują do klasztorów pełne wiary w Boga, chcą czynić dobro itd., ale życie w zgromadzeniach okazuje się bardzo trudne. Nie wiem do czego je porównać, pierwsze co mi przychodzi do głowy to ,,więzienie", z tą tylko różnicą, że One są tam nie za karę. Zakazy, nakazy, władza przełożonych. Dlatego nie dziwię się, że te dobre dziewczyny zaczynanją myśleć o innym, normalnym, świeckim życiu i odchodzą z zakonów.
Niewiele można się dowiedzieć na temat życia w zakonach. Składane tam śluby zapewne zabraniają mówienia o tym.
Rzeczywiście kontrowersyjny temat jak na to miejsce. Więc się zamykam . :)

Kobieta

Jolka42

Nowicjusz
Ja też nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby ktoś nawet coś wspomniał o seksie z zakonnicą, zapewne trafiłaś na napalonego gówniarza który pewnie ma mokre sny po nocach jak to by było bzyknąć zakonnice :D

Mężczyzna

Strix

Cichy Podglądacz
Ja też nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby ktoś nawet coś wspomniał o seksie z zakonnicą, zapewne trafiłaś na napalonego gówniarza który pewnie ma mokre sny po nocach jak to by było bzyknąć zakonnice :D
Seks z zakonnicą nie różni się niczym od tego z innymi kobietami.
W 2005 roku miałem taką sytuację.
W sieci ERA były tzw kanały SMS i można było za jakąś niewielką opłatą pobieraną z karty pisać ogłoszenia różnego typu. Poznałem tam zakonnicę. Początkowo myślałem, że to ściema, bo zakonnica z tel komórkowym i pisząca że jeździ na jakieś seminaria, przemieszcza się swobodnie. Miałem inne wyobrażenie o tym co wolno zakonnicy.
Koniec końców umówiliśmy się na spotkanie i rzeczywiście była to zakonnica.
Spotkaliśmy się 6 razy w ciągu ośmiu miesięcy i za każdym razem po to żeby się bzykać.
Nie byłem już wtedy napalonym gówniarzem. 😛
Dość specyficzne doświadczenie. Przez cały czas tamtej znajomości miałem odczucie, że robię coś niewłaściwego, a z drugiej strony było to ejscytujące.

• Wow
Reactions: RTT
Kobieta

Jolka42

Nowicjusz
Seks z zakonnicą nie różni się niczym od tego z innymi kobietami.
W 2005 roku miałem taką sytuację.
W sieci ERA były tzw kanały SMS i można było za jakąś niewielką opłatą pobieraną z karty pisać ogłoszenia różnego typu. Poznałem tam zakonnicę. Początkowo myślałem, że to ściema, bo zakonnica z tel komórkowym i pisząca że jeździ na jakieś seminaria, przemieszcza się swobodnie. Miałem inne wyobrażenie o tym co wolno zakonnicy.
Koniec końców umówiliśmy się na spotkanie i rzeczywiście była to zakonnica.
Spotkaliśmy się 6 razy w ciągu ośmiu miesięcy i za każdym razem po to żeby się bzykać.
Nie byłem już wtedy napalonym gówniarzem. 😛
Dość specyficzne doświadczenie. Przez cały czas tamtej znajomości miałem odczucie, że robię coś niewłaściwego, a z drugiej strony było to ejscytujące.
no ta hehehe spódniczka w góre gacie w dół i jazda :D

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Myślę że wśród zakonnic panuje większa dyscyplina. Te kobiety żyją w większych zgromadzeniach i tam jest trudniej o różne wybryki. Co Innego księża którzy mają większe pole manewru, mają samochoduy, żyją bardziej niezależnie...

Mężczyzna

Strix

Cichy Podglądacz
no ta hehehe spódniczka w góre gacie w dół i jazda :D
🤣 Raczej już tego nie powtórzę, choć jest to jak otwieranie jajka niespodzianki, bo nie wiadomo co kryje się pod habitem. 😊
Mnie się udało trafić na atrakcyjną. Tego widoku nigdy nie zapomnę, kiedy zdjęła habit, potrząsając na boki głową rozpuściła piękne długie włosy w kolorze miedzi i stanęła przede mną nagusieńka jakby czekając na coś nieokreślonego.