• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zaburzenia erekcji. Czy to może być od sportu i przetrenowania?

Mężczyzna

azeronian

Cichy Podglądacz
Panowie od jakiegoś czasu mam zaburzenia potencji. Czy może to byc spowodowane przetrenowaniem? Od jakiegoś czasu mam sporo roboty w pracy i jak jestem zmęczony to jeszcze idę na silownie poniewaz nie chce zaprzepaścić efektów. Wieczorem jak chce z żoną to za bardzo nie moge albo mogę po jakimś czas. Co robic?

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Być moze. Może byc to również stres. Propnowałbym zrobić sobie badania na testosteron, ewentualnie hormony tarczycy. Tak aby wykluczyć możliwość problemów z erekcją z powodu hormonów. Probowałeś środków na erekcję?

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Panowie od jakiegoś czasu mam zaburzenia potencji. Czy może to byc spowodowane przetrenowaniem? Od jakiegoś czasu mam sporo roboty w pracy i jak jestem zmęczony to jeszcze idę na silownie poniewaz nie chce zaprzepaścić efektów. Wieczorem jak chce z żoną to za bardzo nie moge albo mogę po jakimś czas. Co robic?
Zmęczenie, przebodzcowanie, rozproszenie. Polecałbym Ci odpocząć na kilka dni, wyjechać z żoną i tam spokojnie zabrać się do zabawy wtedy, kiedy Was najdzie, ale niekoniecznie w pierwszą dobę. Skup się na sobie przy jej pieszczotach, zamknij oczy jesli chcesz.

Mężczyzna

azeronian

Cichy Podglądacz
Niby jakich viagry? Nie probowalem. Nie chce na razie iśc do lekarza, a z neta nie bede zamawiał bo nie wiem co mi przyjdzie.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Zła droga. Najpierw zmiana trybu (wolniej, spokojniej), potem lekarz, a tabsy na końcu.
Sam piszesz, że masz sporo roboty a potem jeszcze siłka itd. Organizm nie jest z gumy, w pewnym momencie coś mówi stop.

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Nikt tutaj o viagrze i innych pochodnych sildenafilu nie pisze. Szczególnie,ze takie środki mają swoje skutki uboczne tak wiec nie powinno sie ich absolutnie nadużywać. Piszę tutaj o ziołowych Kup sobie cum on ewentualnie Viamen. Daje natychmiastow działanie. W sensie bierzesz tabletke, pół godziny potem możesz się już dobierać do kobiety.

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
No nie, ale równie dobrze możesz sobie kupic jakieś nieskuteczne g z allegro, które nie będzie dawało praktycznie zadnej róznicy. Decyzja nalezy do Ciebie, Sam równiez miałem swego czasu zwiechę w robocie i własnie te tabletki mi pomogły (dowiedziałem sie o nich na fourm, nie na tym ale dobrze mi doradzili).

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No nie, ale równie dobrze możesz sobie kupic jakieś nieskuteczne g z allegro, które nie będzie dawało praktycznie zadnej róznicy. Decyzja nalezy do Ciebie, Sam równiez miałem swego czasu zwiechę w robocie i własnie te tabletki mi pomogły (dowiedziałem sie o nich na fourm, nie na tym ale dobrze mi doradzili).
Ja ciągle czekam aż wymienisz te wspomniane przez Ciebie skutki uboczne. Widać, że wiesz o czym piszesz. Wiesz, prawda?

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Panowie od jakiegoś czasu mam zaburzenia potencji.
Naprawdę? Szukasz porady w tak ważnej kwestii w internecie? U randomowych, anonimowych gości??
Ale ok. Co kto lubi. Ale jak można doradzać skoro koleś nic prawie nie napisał o sobie. Po pierwsze - wiek. Po drugie - przebyte choroby (szczególnie związane z ciśnieniem, krążeniem krwi). Po trzecie - styl życia - czyli używki, trucizny, narkotyki, dopalacze, wspomagacze, suplementy. Po czwarte - dieta. I tak dalej ....
Ale jak widzę Polak na medycynie też się zna lepiej niż dyplomowany lekarz.